.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: БОКС

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Американците бяха измислили бойно изкуство, което би имало най-голямо реално приложение. Вкл. всичко което човек може да види около себе си, от пръчки до бутилки и ножове.
    n00bs

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Американците бяха измислили бойно изкуство, което би имало най-голямо реално приложение. Вкл. всичко което човек може да види около себе си, от пръчки до бутилки и ножове.
    Освен крав мага, не знам да има друго за самозащита с оръжия и т.н. А и крав магата май беше израелско..

Град
    Niggaland
    има, бях го гледал по диема някакво предаване и разликата между кравмагата и това е, че 1-вото било по-скоро за самозащита и да избягаш, а второто (не се сещам точно името му) е да биеш противника
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от igaydarov Виж мнението
    Заповядай, по всяко време да направим 1 спаринг и ще видим кой колко разбира, професоре!
    Къде да заповядам ? И ми е много интересно, ако се окаже, ей така - хипотетично, че съм няколко пъти републикански шампион и ти надуя главата, какво ще стане ?

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Колко мъка има в тая тема просто...
    Grumpy old madman

Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Колко мъка има в тоя раздел просто...
    fixed
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Moneyweather Виж мнението
    Къде да заповядам ? И ми е много интересно, ако се окаже, ей така - хипотетично, че съм няколко пъти републикански шампион и ти надуя главата, какво ще стане ?
    не е проблем че ще ми надуеш главата, не ме притеснява това... какво като ми надуеш главата. пиши ми на ЛС, да ти дам координати... да ти надуе главата келеме-шампион какво по хубаво от това
    нали си разбирач и отворко!? и си шампион... ми ако пък хипотетично аз ти почупа главата, колената и краката боксьорче въпреки че си хипотетично шампион, тогава какво, ще пишеш във форума бе Флойд Мейуейдър!?

п.с. няма да ти отговарям повече, ако има нещо пиши на ЛС, ще е чест да правя спаринг с шампион
    Последно редактирано от igaydarov : 06-18-2014 на 21:34

Буууу

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    хахахахха, първо обаче са измислили улиците, а чак след това уличния бой, тия прошляци обичат да откриват топлата вода, защото са много интелигентни.

Супер фен Аватара на tochko
    Не мисля че трябва да се запишеш на нещо само зада станеш някъв здрав и хората да се страхуват от теб. Познавам едно момче което започна да тренира с мен в началото, блазнеха си го медалите и как ако някой му каже нещо накриво ще го "излопа" хаха. Той сега е борец и не си е променил представата за какъвто и да е боен спорт. (нищо не направи и с джудото и с борбата) Имам предвид това, че е глупаво да ходиш на нещо зада си "бияч", и си снякаква мисъл далечна от същината на спорта какъвто и да е. От 2, че и повече години не съм се сбивал наистина и каквото и да се спори, за мен НЯМА спорт който да ти помога изцяло на улицата.
    Последно редактирано от tochko : 06-24-2014 на 11:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си