Здравейте. Аз съм момче на 16 години. Тренирам си сериозно вече от 4-ти месец, уча и работя в хостинг компания. Нямам проблеми със семейството, имам си момиче, всичко си е супер. Но ето и тук се появява един проблем. Имаше един период от няколко седмици през март, във който доста често се събирахме със приятели и пушихме марихуана, гледахме филми, ядохме пица, беше фън. И преди съм употребявал трева, но съм нямал никакви проблеми. От последния път в който пушихме се чувствам като на филм. Все едно не съм аз, сякаш някой се е вселил в мен. Излизам с приятели, говорят си, смеят се, а аз съм отдалечен, понякога дори забравям къде съм. Отидох на лекар, и обясних какво съм правил, и ми казаха, че е нормално и трябва да мине време да се оправя. Просто на някой хора психиката им била по - слаба и било по - трудно да се пречисти организма. Е добре де, но вече 3-ти месец и наистина се притеснявам. Толкова съжалявам,...изобщо не знам защо го направих. Моля ви, помогнете ако знаете нещо по въпроса. Четох и в английски сайтове, където и на други им се е случвало и също било нужно да мине време, но ще ми е по - сигурно ако си поговоря с някой българин. Моля ви не ме упреквайте, нуждая се от съвет.
Последно редактирано от bmicew : 05-22-2014 на 20:14