.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Unhappy Падам си по едно момиче...

Така знам че всички ще кажете "а тва лапе на 12 за любов ми говори" или нещо от сорта но тва моето не е просто овлечение а съм ОБСЕБЕН!
    Историята е следната:
    Падам си по едно момиче но тя ми също така ми е добра приятелка и ми харесва да си говорим и така нататък и искам да и призная но ме е страх че тя ще ми откаже а нашите семейства са добри приятели и мн често се събират и би било тъпо ако и призная тя откаже стане неловко и не може да си говорим повече като приятели моля ви за съвет хора когато я видя ми идва да се гръмна от мъка щом знам че момичето по което си падам няма да бъде мое
    Благодаря ви предварително и ако ще хейтвате само се махайте от топика...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Започни да се държиш по-мило с нея, за да разбере какво чувстваш и виж реакцията й. Но според мен, щом сте добри приятели, семействата ви също, не би било много удачно да сте повече от приятели. Нищо не е вечно, а и ти си на 12, така или иначе връзката ви ще приключи все някога, а с нея и приятелството ви.

Ами винаги съм се държал мило и джентълменски с нея но явно тя или се прави на недостъпна или я е срам или просто си мисли че съм добре възпитан
    Обикновено я виждам само ако сме в една мн голяма група и така
    Веднъж опитах и казах "Би ли ми..."но се паникьосах и вместо да кажа "станала гадже" казах "казала ква марка ти е хладилника" за да си помисли че съм се бъзикал
    Опитвал съм и др пъти но тя явно не ме е разбирала или се е правила на недостъпна...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Момче, малък си още, но приеми един съвет от мен. Не се обсебвай и никога не се дръж прекалено мило с една жена. Сега, да не си помислиш, че ти казвам да командориш, да биеш, да крещиш. Не. Ама бъди на място. Не изпълнявай 100% от желанията й, не я боготвори никога. Като добавим, че ми се струва, че на тия работи си готов с това, че се и притесняваш, би те направило мъж под чехъл, даже под два. Не искаш това. Като харесваш девойчето, ходи и й го кажи без да мислиш какво ще стане, на такива години сте, че най - много да ти се смее някой с акъл на прегазена маймуна. Ако те отхвърли, ще си намериш друга, то приятелство, кога има чувства, не върви, така че нямаш какво да губиш. За да не се притесняваш, опитай се да й го кажеш майтапчийски, примерно - еее, ма много добре изглеждаш днеска, да му се прииска на човек да си му жена (не казвай това, тъпо е), ти си я познаваш. Опитай се някак си да закараш разговора така, че да е непринудено, не се притеснявай.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

да малък си по-добре играй cs

Мега фен Аватара на RapExotic
    Мислиш ли, че момиче на 12 би оценило джентълменски постъпки или би се правила на недостъпна? Та тя още не знае какво е знаечението на тези думи. Май си гледал повечко турски сериалчета.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Човек ако преценям правилно нещата , ти си толкова дълбоко в friend зоната че вече и слънцето не виждаш. Не знам , малки сте - но най-добре си спести разочарованието.

Ш ма обидишшш турски сапунки ни гледам ;дд

Емиии хора благодаря ви на всички за съветите реших да действам пък квот стане така или иначе щяха да намерят нш др да се ебават...
    Тааа писах и там нещо а.у за няква трап песен и и написах следмалко "btw имаш ли гадже ? ;дд"а тя "няма да ти се отвори парашута" и аз "е поне опитах :Д" и тя пак "мдам опита е важен ;dd" и така аре непознати индивидчета ;дд лека че е 1:20 а съм на крак от минялятя вечер 2 часа ЛЕКА

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Мислиш ли, че момиче на 12 би оценило джентълменски постъпки или би се правила на недостъпна? Та тя още не знае какво е знаечението на тези думи. Май си гледал повечко турски сериалчета.
    +1 Сигурно на все още не и е дошъл моного ума, вярвай на 12 год на повечето не им пука много много за момчета, пък и на бой са склонни

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си