.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Cool Избор на подарък - кое ви харесва повече

Здравейте, майката на приятеля ми има рожден ден скоро и искам да и купя някакъв по - луксозен подарък. Спрях се на два комплекта с кристали :
    http://begrazia.com/%D0%BA%D0%BE%D0%...2%D0%B8/202403
    и
    http://begrazia.com/%D0%BA%D0%BE%D0%...%D0%B8/1034119
    На мен втория ми харесва сякаш повече, но пък първият май е по - подходящ за жена на средна възраст, по -елегантен.
    Бих се радвала на малко помощ, кое да избера?

Избери 1-вия,(и 2-рия е хубав,но зряла жена едва ли би носила сърца)

дам, първия

Супер фен
    Първия наистина би бил по-подходящ за възрастна жена, е зависи и от вкуса и прецени какво носи.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз съм за 1вият

Супер фен Аватара на girl91
    Определено първият комплект би отивал повече на жена на средна възраст. Иначе не знам колко са хубави за тази цена. Дано на живо да не изглеждат евтино.

Мега фен Аватара на tori
    Първия при всички положения. Втория дори на снимка изглежда евтино.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Първият дори за мен ми харесва повече. Вземи него.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Защо не и купиш някакви чаши за чай? Съмнява ме, че ще ги носи тези неща.

Първият

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мен не ме кефят и двата. Май наистина е по-добре да заложиш на чаши или нещо подобно. Поне ще си сигурна, че ще и влязат в употреба.
    I`m trying to make your dreams come true...

Ами аз съм си купувала няколко неща от този сайт и наистина са хубави и изгодни, не ми изглеждат евтино. А понеже майка ми ми е казвала да не и подаряваме кухненски подаръци за лични поводи, тъй като кухнята се ползва от цялото семейство И аз до някъде съм съгласна, иска ми се да избегна подаръците от типа на чаши, тиган или нова покривка
    Дам може би сте прави за първия комплект.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    За мен и двете са неподходящи...поне да нямат различни цветове камъни...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Определено първият. Не харесвам такива неща със сърца така че.. И това за чашите на мен не ми е много по вкуса :д

Голям фен Аватара на JuStElly
    Недей да й подаряваш чаши, все пак поводът е нейн, трябва да е нещо за нея. Първият е доста по - добре.

Това е подарък за 1-ви март... една истинска жена на възраст не би сложила това. Моля те не го прави......

Бижутата наистина не струват... това е един лош тийн вкус... не разбираш

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Недей да й подаряваш чаши, все пак поводът е нейн, трябва да е нещо за нея. Първият е доста по - добре.
    Извинявай, но ако и купи едни красиви чаши ще бъде много по-добре от тези дрънкулки. Това е улегнала жена, не й трябват някакви евтинийки. По-добре да и подари нещо, което ще и влезе в употреба.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Извинявай, но ако и купи едни красиви чаши ще бъде много по-добре от тези дрънкулки. Това е улегнала жена, не й трябват някакви евтинийки. По-добре да и подари нещо, което ще и влезе в употреба.
    Е на теб много ли ще ти е приятно да ти подаряват чаши за рождения ден например ;Д Не знам дали са дрънкулки или не, наистина са си евтинички, обаче е много по - добре от чаши..

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Е на теб много ли ще ти е приятно да ти подаряват чаши за рождения ден например ;Д Не знам дали са дрънкулки или не, наистина са си евтинички, обаче е много по - добре от чаши..
    Знаеш ли колко пъти съм подарявала чаши на жени на средна възраст и са им харесвали? Аз не знам ти за какви чаши говориш, но говоря за наистина красиви чаши. А да подариш нещо такова на майката на приятеля ти.. може би просто аз съм с по-други естетически разбирания, не знам.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Не ми харесват. Защо не помислиш за ръчен часовник,красива чанта или пък нещо свързани с нейните интереси.

Мега фен Аватара на Зайче..
    И двата комплекта са много грозни :Д
    съгласна съм с Andjyy за чантата.
    http://ask.fm/iwwkaa

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Не ми харесват. Защо не помислиш за ръчен часовник,красива чанта или пък нещо свързани с нейните интереси.
    Като гледам колко струват тия комплекти, не съм сигурен че един хубав ръчен часовник е добро предложение.
    Чантите нямам никаква идея колко струват, но се съмнявам че и те са толкова евтини//

Тя щом гледа комплекти на цена 20-30 лв. какъв "хубав" часовник ще вземе за тези пари? Чашите също са глупав вариант, някой горе беше писал, че е подарявал и много са се харесвали. Еми и на мен да ми подарят и аз няма да кажа, че не ми харесват, но няма да съм очарована на каквато и възраст да съм. За около 30 лв. ти преглагам да отидеш и да й купиш хубави елегантни сребърни обеци, стига да носи, но след като си се спряла на комплектите, явно да. Гривна, колие също става,стига да носи и ако можеш да избереш нещо по вкуса й. Но най - добре сребърни, тези тенекийки не ги взимай.

Добрем, благодаря ви за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си