- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Избор на подарък - кое ви харесва повече
Здравейте, майката на приятеля ми има рожден ден скоро и искам да и купя някакъв по - луксозен подарък. Спрях се на два комплекта с кристали :
http://begrazia.com/%D0%BA%D0%BE%D0%...2%D0%B8/202403
и
http://begrazia.com/%D0%BA%D0%BE%D0%...%D0%B8/1034119
На мен втория ми харесва сякаш повече, но пък първият май е по - подходящ за жена на средна възраст, по -елегантен.
Бих се радвала на малко помощ, кое да избера?
Избери 1-вия,(и 2-рия е хубав,но зряла жена едва ли би носила сърца)
Първия наистина би бил по-подходящ за възрастна жена, е зависи и от вкуса и прецени какво носи.![]()
И аз съм за 1вият![]()
Определено първият комплект би отивал повече на жена на средна възраст. Иначе не знам колко са хубави за тази цена. Дано на живо да не изглеждат евтино.
Първия при всички положения. Втория дори на снимка изглежда евтино.
Първият дори за мен ми харесва повече. Вземи него.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Първият
Мен не ме кефят и двата. Май наистина е по-добре да заложиш на чаши или нещо подобно. Поне ще си сигурна, че ще и влязат в употреба.
I`m trying to make your dreams come true...
Ами аз съм си купувала няколко неща от този сайт и наистина са хубави и изгодни, не ми изглеждат евтино. А понеже майка ми ми е казвала да не и подаряваме кухненски подаръци за лични поводи, тъй като кухнята се ползва от цялото семействоИ аз до някъде съм съгласна, иска ми се да избегна подаръците от типа на чаши, тиган или нова покривка
![]()
Дам може би сте прави за първия комплект.![]()
За мен и двете са неподходящи...поне да нямат различни цветове камъни...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Определено първият. Не харесвам такива неща със сърца така че.. И това за чашите на мен не ми е много по вкуса :д
Недей да й подаряваш чаши, все пак поводът е нейн, трябва да е нещо за нея. Първият е доста по - добре.
Това е подарък за 1-ви март... една истинска жена на възраст не би сложила това. Моля те не го прави......
Бижутата наистина не струват... това е един лош тийн вкус... не разбираш
Знаеш ли колко пъти съм подарявала чаши на жени на средна възраст и са им харесвали? Аз не знам ти за какви чаши говориш, но говоря за наистина красиви чаши. А да подариш нещо такова на майката на приятеля ти.. може би просто аз съм с по-други естетически разбирания, не знам.
Не ми харесват. Защо не помислиш за ръчен часовник,красива чанта или пък нещо свързани с нейните интереси.
И двата комплекта са много грозни :Д
съгласна съм с Andjyy за чантата.
http://ask.fm/iwwkaa
Тя щом гледа комплекти на цена 20-30 лв. какъв "хубав" часовник ще вземе за тези пари? Чашите също са глупав вариант, някой горе беше писал, че е подарявал и много са се харесвали. Еми и на мен да ми подарят и аз няма да кажа, че не ми харесват, но няма да съм очарована на каквато и възраст да съм. За около 30 лв. ти преглагам да отидеш и да й купиш хубави елегантни сребърни обеци, стига да носи, но след като си се спряла на комплектите, явно да. Гривна, колие също става,стига да носи и ако можеш да избереш нещо по вкуса й. Но най - добре сребърни, тези тенекийки не ги взимай.
Добрем, благодаря ви за отговорите![]()