- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОГАА ?
С един приятен момък излязохме на първа среща и мина страхоотно! Смяхме се, разговора не спираше.
Но направо се побърквам да мисля КОГА ще ми се обади да излезем отново и какво си мисли! Според вас какво ще стане ии нарочно ли го прави??
А аз няма да се обаждам защото аз организирах срещата и не искам да попадам в графа преследвачи.
МНЕНИЕ??
Ако не ти се обади до утре и не те потърси по интернет, с всеки следващ ден шансовете да го направи спадат експоненциално.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Какви са тези графи, схеми...
Потърси го ти, нищо няма да ти стане.
Ако той не иска да излиза с теб повече, сигурно ще се извини, че има работа. А може пък и наистина да има... Знае ли човек. Питай го.
Зависи колко време е минало. И аз съм излизал на среща в която съм се смял много, но после не съм се обаждал, което си е грубо де, но все пак..Ако не те потърси до 1 седмица след срещата смятам, че приключва всичко. Смятам и, че няма смисъл да му се обаждаш, изчакай той да направи крачката, ако ще я прави.![]()
>>DjBelev<<
Няма как да разбереш. Няма определени критерии по който да може да се определи. Аз съм се държал на срещи много усмихнато, позитивно, но вътрешно единствената ми мисъл е била как да си замина и обратното. Пък и да му е било приятно, то това не значи, че иска нещо повече. Трудно е да разбереш човек от поглед. Единственият сигурен начин по-който ще разбереш е от това дали ще те потърси. Щом те търси, значи има интерес, ако не те потърси...значи няма интерес. Като нали го има, че като те потърси, той може да вижда приятелка в теб, а нещо повече. Сложна работа са тея неща, всички хора са различни и е трудно да разбереш някой, а пък ние тука без да го познаваме още по-малко може да знаем какво той си мисли и т.н. Учиш се в движение де се вика, като излезеш на няколко срещи с различни хора, опознаеш ги и разбираш как стоят нещата. Пък даже и тогава нищо не ти е ясно![]()
>>DjBelev<<
Сигурна ли си, че момъка е приел излизането ви като първа среща, а не като излизане с приятел? Защото ако е второто надали ще се сети, че има ангажимента да ти звънне.
Това беше леко риторично. Имах предвид, че може да те приема като приятел и просто да пита, все пак приятелите си казват такива работи. Звучи като човек заинтересован да си му нещо повече от приятелка, но никой от тук няма как да ти каже. Както казах, изчакай го, ако не се обади скоро, не го чакай.
>>DjBelev<<