- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ББ крем + Въпрос
Здравейте, първо искам ви помоля да ми препоръчате хубав ББ крем, подходящ за млада кожа и по възможност да се намира в магазини ДМ, Лили и пр. (да не се поръчва от нета).
-Другият ми въпрос е Avon, Essense и Golden rose тестват ли върху животни? За Avon съм чувала, че тестват, но пък преди съм виждала на каталога, онзи знак със зайчето, затова се чудех.
Благодаря предварително!!![]()
Ейвън по принцип казват, че не тестват, но съм чела, че продават и произвеждат в Китай, а там е забранено да се продава козметика, която не е минала тест върху животни. Странното е, че поне аз на нито един техен продукт не съм виждала да пише Китай, все е Полша. Ама иди, че разбери.
ха винаги е така, но все пак да питам, благодаря ти за отговора![]()
Виж бб крема на Мейбълин.
Есенс не тестват. Ейвън само пишат, че не го правят.
Благодаря![]()
А на гарниер покривен ли е? На мен ми трябва просто за изравняване на тена, а сметнах, че бб крем би било по-добре от фдт.
Аз ползвам на Garnier, най-малко мазен е. Не е особено покривен, ако нямаш проблемна кожа, е идеален. Освен това е много евтин. Тая марка по принцип не я харесвам, но единствено тоя BB крем ми пасва на кожата и не ми я омазнява.
I`m trying to make your dreams come true...
Кой от всички на гарниер?
Те са два вида - единият е AntiAge. Той е по-мазен, ако ти е суха кожата - става, но на мен ми омазнява. Аз ползвам другия. Те са Light и Medium, аз ползвам по-светлия, че съм доста бяла. Хубавото е, че не стои като маска. Лошото е, че не е особено издръжлив, ама то от BB крем няма как да се очаква да е много траен.
http://www.briarrosebeauty.com/wp-co...5/BB-cream.jpg
I`m trying to make your dreams come true...
Ок благодаря ти![]()