.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: никове в CS

Hybrid View

никове в CS

Кажете си никовете в ЦС аз се пиша O4ITE WALL RACETE AIM
    може да се разпознаем с някой също напишете предложения за нов ник ,въпреки че съм познат така в цс средите от години и съм високо уважаван играч

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Пхахахаха.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    през 2004-2005 се питах, колко още ще се играе тая игра, има доста по-сносни игри, с повече реализъм в тях, явно винаги ще се намират еноти за нея
    n00bs

Мога да допълня , че CS 1.5 и 1.6 не са просто игри това е начин на живот и мисля ,че олд скол играчите знаем това и тези легендарни игри няма да бъдат забравени никога и винаги ще са актуални . В момента 1.5 се играе много малко дори в БГ има няколко сървъра които не могат да се напълнят дори , но наистина това са велики класики

аз се пиша коце маца и съм много запален по цс също така винаги мислят, че съм хак, но не съм. просто съм много добър и не могат да ме убият. само минавам и хетове раздавам. посуквам ги с deagle също и с glock. аз изобще не бих пуснал хак в цс

yakuza_ да наистина има по добре направени графични игри ,но те са доста по-нови също ЦС:ГО е с доста добра графика , но аз изобще не бих я играл защото повече ми прилича на калафдуте или делта форце .

Цитирай Първоначално написано от tqnkata1 Виж мнението
    калафдуте или делта форце.

за мен цс:го не е игра. това е просто лайна. изобще не бих я играл никога, защото не ми харесва. аз съм ретро маняк и обичам да играя халф лайф

Цитирай Първоначално написано от koce_maca Виж мнението
    за мен цс:го не е игра. това е просто лайна. изобще не бих я играл никога, защото не ми харесва. аз съм ретро маняк и обичам да играя халф лайф
    Да напълно съм съгласен с теб koce_maca ти явно си от нашата генерация ЦС прота и си красиво и явно интелигентно момче щом си разбрал , че хаковете само развалят тази фундаментална игра , но наистина някои сървъри са толкова слаби , че когато покажем малко олд скол класа и веднага ни обвиняват в употреба на хакове които ние изобще не употребяваме. Най-масовия хак който съм забелязал , че се използва е така наречения "val hak"
    Оценявам това , че има още играчи като теб надявам се да се засечем по маповете
    Поздрави , tqnkata1

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    реализъм != графика
    n00bs

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    яко съм цъкал цс стрелба, но откакто през 2008-ма открих jumpa, само него играя
    последни ми ник е: rikudou_

http://www.teenproblem.net/forum/sho...а?p=11091161

До tqnkata1- благодаря ти за милите думи. Аз играя от както се помня ЦС и никога няма да я спра. Посуквам ги със всякакъв вид оръжие дори със нож не могат да ме убият. Невероятно съм добър и изобще винаги ме банват в всеки сървър. Мислят, че съм хак, но просто те не оценяват уменията на олд скол протата. Надявам се семейството ти също да играе цс 1.6, защото това е една игра, която е легендарна и става начин на живот. Също до хаковете - те мислят, че използвам jedai hack by gan4ev, но уви аз съм про? Тези фундаментални нубове никога няма да се примирят със мойте нечовешки умения на цс.

Надявам се семейството ти също да играе цс 1.6, защото това е една игра, която е легендарна и става начин на живот.
    Разбира се, тази невероятна игра трябва да се предава на поколенията.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Разбира се, тази невероятна игра трябва да се предава на поколенията.
    След време твойте деца ще предават тази игра на поколения и няма да бъде забравена. Во веки веков тази играе все още се играе. Моят син pesho_maca е фундаментално про от ниу скол. Учил се е на ботове, но все още не е добър колкото мен самият и се надявам след време да ги посуква както аз ги посуквах със deagle и glock. Изобще да не ми говори никой за хакове, че ще му счупя китарата.

До tqnkata1- благодаря ти за милите думи. Аз играя от както се помня ЦС и никога няма да я спра. Посуквам ги със всякакъв вид оръжие дори със нож не могат да ме убият. Невероятно съм добър и изобще винаги ме банват в всеки сървър. Мислят, че съм хак, но просто те не оценяват уменията на олд скол протата. Надявам се семейството ти също да играе цс 1.6, защото това е една игра, която е легендарна и става начин на живот. Също до хаковете - те мислят, че използвам jedai hack by gan4ev, но уви аз съм про? Тези фундаментални нубове никога няма да се примирят със мойте нечовешки умения на цс.
    Да приятелю малко останахме тези интелигнетни хора , които не забравят от къде е тръгнало всичко разбирам това , което пишеш напълно.Oще си спомням лятото на две хилядна и четвърта година в актива ( интернет клуб : актив зоун) какви мелници ставаха на de_dust и другите мапове като de_inferno , de_aztec , de_nuke , cs_assault и старата sniper 5 както и казвахме дето нямаше име направо беше като в КЕРБАЛА. В момента се просълзявам дори като си спомням тези времена , но това е . Тъжното е , че младото поколение не може да мине през тези велики моменти , но това е . Надявам се , а и знам , че има доста като нас и ще продължи да ни има huehue
    Ποздрави , tqnkata1

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Имам странното чувство, че Коцето и Тянката са един и същ човек.

^iaztaka

Защо така мислиш? Аз и тянката сме различни хора, който просто споделят опит и разказват за житейския си опит.

който просто споделят опит и разказват за житейския си опит.

// Таз' тема ми вдигна настроението.

Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението

// Таз' тема ми вдигна настроението.
    Не намирам нищо смешно. Може би си леко ограничен и не разбираш нашата генерация. Отклоняваш се от концепцията на темата.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    ^iaztaka
    Също им правехме топки кайма от патрони. И кръст със awp.

Няма как да сме един и същи човек по простата причина , че коце е от Разлог , аз от Пловдив. Имаме някои сходни виждания за нещата и начин на изразяване , но това показва колко единна е нашата генерация и ето тук пак идва темата за CS - тази велика "игра" обединява цяло 1 поколение с общи теми и интереси. Никоя друга игра от сегашните модернизми които играят малките не може да постигне това

Цитирай Първоначално написано от tqnkata1 Виж мнението
    Няма как да сме един и същи човек по простата причина , че коце е от Разлог , аз от Пловдив. Имаме някои сходни виждания за нещата и начин на изразяване , но това показва колко единна е нашата генерация и ето тук пак идва темата за CS - тази велика "игра" обединява цяло 1 поколение с общи теми и интереси. Никоя друга игра от сегашните модернизми които играят малките не може да постигне това
    може би само LoL, защото доста хора почнаха да я играят
    но иначе, никога няма да забравя CS...

koce_maca сега се сетих , че сме играли заедно в иплай и цс плд на фред ти се пишеше sandokan ot karlukovo нали? След като спомена в другата тема се сетих. Чакам отговора ти
    Поздрави , tqnkata1 ( O4ITE WALL RACETE AIM )

Дааа. Заедно бяхме тогава... Сега си спомних. Тогава много ги бихме тези и ни баннаха за 2 дена, защото не признават олд скол уменията ни. Ние сме прота от 2004-та година, когато все още 1.5 се играеше редовно. А до OoVasKoO аз също играя LoL във EUNE и съм Diamond IV. Поздрави на всички!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си