- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- никове в CS
До tqnkata1- благодаря ти за милите думи. Аз играя от както се помня ЦС и никога няма да я спра. Посуквам ги със всякакъв вид оръжие дори със нож не могат да ме убият. Невероятно съм добър и изобще винаги ме банват в всеки сървър. Мислят, че съм хак, но просто те не оценяват уменията на олд скол протата. Надявам се семейството ти също да играе цс 1.6, защото това е една игра, която е легендарна и става начин на живот. Също до хаковете - те мислят, че използвам jedai hack by gan4ev, но уви аз съм про? Тези фундаментални нубове никога няма да се примирят със мойте нечовешки умения на цс.
След време твойте деца ще предават тази игра на поколения и няма да бъде забравена. Во веки веков тази играе все още се играе. Моят син pesho_maca е фундаментално про от ниу скол. Учил се е на ботове, но все още не е добър колкото мен самият и се надявам след време да ги посуква както аз ги посуквах със deagle и glock. Изобще да не ми говори никой за хакове, че ще му счупя китарата.
Да приятелю малко останахме тези интелигнетни хора , които не забравят от къде е тръгнало всичко разбирам това , което пишеш напълно.Oще си спомням лятото на две хилядна и четвърта година в актива ( интернет клуб : актив зоун) какви мелници ставаха на de_dust и другите мапове като de_inferno , de_aztec , de_nuke , cs_assault и старата sniper 5 както и казвахме дето нямаше име направо беше като в КЕРБАЛА. В момента се просълзявам дори като си спомням тези времена , но това е . Тъжното е , че младото поколение не може да мине през тези велики моменти , но това е . Надявам се , а и знам , че има доста като нас и ще продължи да ни има huehue
Ποздрави , tqnkata1