^ Ами имах предвид,че не харесваме еднакви неща. С предишния ми приятел харесвахме едни и същи "философски" филми,музика, обичахме да пишем и си пращахме разкази и стихотворения. Само дето въобще не ме привличаше физически (никога не трябваше да ставаме повече от приятели,но аз съм си виновна,че съм мекушава). А и даже да не сме си говорели за тези неща,пак сме успявали да си говорим 3 часа и аз не знам как.
А иначе приятели имаме общи(със сегашното момче) и когато сме в компания всичко си върви добре, защото даже да настъпи awkward silence има още 5ми човека хъх.
A иначе, не бих казала, че е необходимо да имате "общи интереси" с някого за да си говорите. Както казах, с един от най-добрите ми приятели нямаме почти нищо общо, той е някъв геймър, но си говорим за себе си,за другите,за храна лол.
А DisappointedDreamer, да права си.Разбирам,че не съм си задала много добре въпроса, то и аз не знам как да го задам.По скоро, някакви насоки как да "преоткриете" човек и как да стане близки ;д wtf много съм зле.