- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обезкосмяване..
Здравейтее ^_^ Аз имам мъничък, но дразнещ проблем /мен ме дразни де/.. Когато се обезкосмявам независимо къде и с какво ми се обръщат някои от косъмчетата и настава адската болка и тече кръв от време на време.. Та въпроса ми е имали ли сте такъв проблем и как сте го премахнали : ))
Обръщат се, ако бръснеш на контра.Другия вариант е да имаш свръх чувствителна кожа, но тя свиква.Така че, или ти е за пръв път или удряш контра.Аз ползвам пяна за пръснене и за брадата и за под мишниците, и за гърдите, и за мястото между краката.По профила ти съдя, че си момиченце, така че надявам се, да нямаш брада, нито косми по гърдите, но дори и да имаш пробвай Veet.
Last night I let the party get the best of me.
Waking up in the morning: two hoes laying next to me. Plus I heard an officer arrested me.
Good weed and cold drinks: that’s the motherf-cking recipe
N-gga and we roll deep, so deep
It’s going down in this bitch: concrete
We gon party all night: no sleep
Tell the owner them is all my guys
So tonight everything is on me
The drinks is on me
The bitches, the hotel, the weed is all free
Get high, I mean so high
We don’t see the whole suite
Then we goin fly to a level where you goin’ need yo own key TGOD
аз използвам самобръсначка за краката и под мишките , и за т-а депилатоар на ELEAи след брънене където и да е семажа с крем ,,Здраве ''
)))
Не ми е за първи път ;д от 5ти клас се обезкосмявам и да бръсна на контра, защото става съвсем гладко и не остават косъмчета, предполагам, че е за това отдавна, но си търсех решение, което не пречи на бръсненето на контра, и да нямам брада ;д и косми по гърдите и се надявам никога да нямам :Д