.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Android

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Аха ясно, значи няма други модели за теб освен горе-изброените, много добре съм запозната пък аз с числата, които изброих, и това не са версии на Blinkfeed-а.

Ти четеш ли какво пиша или ?!
    Има други модели,аз ти казвам One серията,а не HTC серията версиите са Sense da...но също и Blinkfeed

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    Ти четеш ли какво пиша или ?!
    Има други модели,аз ти казвам One серията,а не HTC серията версиите са Sense da...но също и Blinkfeed
    Какво общо имат версиите на блинкфийд с темата? Относно темата, говорим за андройд, тоест "маскировката", а тя е сенс. Иначе,мери, пича наистина изброяваше само one серията.

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Какво общо имат версиите на блинкфийд с темата? Относно темата, говорим за андройд, тоест "маскировката", а тя е сенс. Иначе,мери, пича наистина изброяваше само one серията.
    ем вари й обясни...заяжда се явно незнам...Като цяло да няма нищо общо с темата ни.
    А какво мислите за Андройд-а на Самсунг, на мен изобщо не ми харесва...най-много бъгове съм виждал при самсунг моделите,вие как мислите?
    Вярно ли е,че Гугъл Нексъс-ите имат най-стабилната ос(сред андроидите) ?

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от sexobeAt Виж мнението
    ем вари й обясни...заяжда се явно незнам...Като цяло да няма нищо общо с темата ни.
    А какво мислите за Андройд-а на Самсунг, на мен изобщо не ми харесва...най-много бъгове съм виждал при самсунг моделите,вие как мислите?
    Вярно ли е,че Гугъл Нексъс-ите имат най-стабилната ос(сред андроидите) ?
    Ами преди като цяло не ми пукаше, но най-новите версии са ми адски противни. Нексусът има най-стабилна ос с най-много ъпдейти и оптимизации, но като цяло хората я предпочитат заради изчистената външност. По-леки "маскировки", като сенс и xperia ui, не отстъпват по бързина, но повечето хора нямат вкус към готова външност и предпочитат да си я направят сами.

Цитирай Първоначално написано от Mozzela Виж мнението
    Ами преди като цяло не ми пукаше, но най-новите версии са ми адски противни. Нексусът има най-стабилна ос с най-много ъпдейти и оптимизации, но като цяло хората я предпочитат заради изчистената външност. По-леки "маскировки", като сенс и xperia ui, не отстъпват по бързина, но повечето хора нямат вкус към готова външност и предпочитат да си я направят сами.
    на същото мнение съм...btw сега съм пред дилема кой от водещите смарт-ове да си купя...колебая се между HTC One(или ( M8 )),Nexus 5..може би S5,но не ме радва андройда-а му,но има много екстри и най-вече,че е водоустойчив...
    Вие кое бихте си избрали из между тези ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си