.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Прецакване на матура за седми клас, какво мога да направя с този квестор

Здравейте, както знаете днес минаха матурите за седми клас.На тази по БЕЛ обаче на мен ми се случи нещо не толкова нормално (21.05.) . По време на изпита квесторите не спираха да подсказват, всички преписваха и си говореха.По едно време питаха кой е най - добър по БЕЛ, всички казаха, че съм аз.Квесторът дойде и ме помоли да му дам листа за отговори.Естествено си помислих, че има някаква грешка или нещо такова, дадох му го и той започна да чете всичките ми отговори НА ГЛАС.Чудя се сега дали да пускам жалба (не знам как ще го докажа, май камерите нямат звук) или какво ?! Моля ви, помогнете ми.

Голям фен Аватара на gugenceto2
    E на камерата ще се вижда как ти взема листа и всички започват да пишат Кажи на директорката?

свържи се с директоркаата ама то вече няма значение , всичко е минало няма как да правите матурата на ново

Цитирай Първоначално написано от 420 Виж мнението
    свържи се с директоркаата ама то вече няма значение , всичко е минало няма как да правите матурата на ново
    Да, но все си мисля, че е по - добре да кажа нещо, отколкото въобще да не кажа.Поне да го накажат някак?!?На такива все им се разминава!

Напиши e-mail до МОН. Това е корупция и трябва да бъде сигнализирано за нея. Пиши им възможно най-бързо, за да могат да направят нещо на време. Ако до 2-3 дни не ти отговорят, намери някакъв техен телефон и им се обади.
    anticorruption@mon.bg

И на мен ми се беше случило подобно нещо, за съжаление няма как да го докажеш освен ако няма камери.

И при мен по български стана нещо подобно!В училището ни има камери, но точно в залите в които бяхме нямаше.Абсолютна подигравка...България се е превърнала в един разграден двор, изобщо не се надявай на справедливост.В нашето училище имаше хора от министерството и изобщо не беше наложен контрол...така че се съмнявам да вземат отношение.

Благодаря на всички!Сега пък се намерих в Бг-Мамма. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783301.735 - Първото мнение. Наистина доста бързо се разпространяват нещата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си