- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив!
Здравейте! С приятеля ми правим секс от около година, обаче решихме да го направим без презерватив! Не мисля, че продължи повече от 10-тина минути, понеже аз се стреснах да не би да свърши, защото все пак съм още на 17!Той не е свършил в мен. Обаче бях чела някъде че преди да свърши отделя някакъв секрет, в който имало сперматозоиди. Това истина ли е?
Да...ако искате да правите секс без презерватив, защо просто не пиеш хапчета против бременност?
Честно ли уе, чуек?!
I`m trying to make your dreams come true...
Това, че си само на 17, означава, че не можете да правите секс без гума ли? Ако си на 18 как се променя фактът?
Да, истина е, отделят се.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
така е като първо правите нещо,а после мислите...като си такава праноичка,защо се изчукахте без?
Този въпрос се задава всеки ден по няколко пъти във форума, но така и няма напредък. Първо действате, после мислите.
Добре, правите секс от една година и ти не си се информирала поне малко кое как се отделя и какво отделя? Информирай се малко, защото в противен случай и гумата няма да те спаси някой път.
И да, истина е.
Не се притеснявай твърде, ако гледам от тази гледна точка половината младежи правят секс без презерватив и още не са мама и татко, но пък си има и някаква опасност) Хапчетата не са твърде голямо решение, гумата си е най-добре /поне според мен.
Излишно се притесняваш!
Тази течност преди еякулата е в нищожни количества и не се изстрелва с такава скорост и съответно не прониква достатъчно навътре както еякулата. Между другото и от семенната течност не се забременява толкова лесно колкото четеш и си мислиш, има си пози при които става по-лесно и такива при които става по-трудно дори е невъзможно. Най-висок е риска да забременееш, ако си в овулация и партньора ти е над теб или си го яхнала, чука те супер страстно и изпръска цялата струя със силно налягане вътре в теб и дори тогава не е сигурно че ще забременееш. Не случайно хората забременяват чак след няколко пъти, има и такива които с месеци работят върху желанието си да имат бебе.
Защо ти пиша, всичко това ли? Защото риска да забременееш от пред еякулната течност е нищожен.
Сега за презервативите - те не предпазват на 100%, не знам дали си наясно но те предпазват на 75% (и това го пише на самите презервативи) от нежелана бременност, което означава че пропускат в някаква степен малките човечета, но като цяло възпират силната струя и дълбокото им проникване.
Моят личен опит - аз съм правил най-вече секс без презервативи и нищожно като съотношение време, с презервативи и разликата в удоволствието и преживяването е несравнима. Доста пъти съм свършвал в момичетата с които съм бил във връзка и с които съм правил най-страхотния си секс, като само няколко пъти са пили хапчета и а повечето пъти не са и не са забременяли, въпреки че им се е удължил цикъла. Ако партньора ти съумява да си вади члена преди да му дойде (но не да пръсне малко и да продължи да те чука) и ти да го довършиш с орална и да свърши навън, това е достатъчно да се предпазвате, освен това има едни дни преди да ти дойде мисля че бяха 3-4 дни преди да ти дойде и 5 дена след като ти е свършил цикъла (в това време яйцеклетката ти е разрушена или не е изградена) в които можете да правите секс без презервативи и да свършва в теб, спокойно.
Все пак не ти препоръчвам да правиш безотговорно (да го оставяш да свършва както си трябва в теб) секс без презерватив, защото сама си носиш отговорността, трябва да се прецени точно кога ( в кои дни риска дазабременееш е най малък ако свършва в теб) и как (в какви пози).