.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    krisi_too
    Guest

Без презерватив!

Здравейте! С приятеля ми правим секс от около година, обаче решихме да го направим без презерватив! Не мисля, че продължи повече от 10-тина минути, понеже аз се стреснах да не би да свърши, защото все пак съм още на 17!Той не е свършил в мен. Обаче бях чела някъде че преди да свърши отделя някакъв секрет, в който имало сперматозоиди. Това истина ли е?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да.

Да...ако искате да правите секс без презерватив, защо просто не пиеш хапчета против бременност?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Честно ли уе, чуек?!
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от zoyex Виж мнението
    Да...ако искате да правите секс без презерватив, защо просто не пиеш хапчета против бременност?
    ей тапак
    що ти не ги пиеш

Мега фен Аватара на baby_baby
    Да истина е

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Истина си е.

Това, че си само на 17, означава, че не можете да правите секс без гума ли? Ако си на 18 как се променя фактът?

Да, истина е, отделят се.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ей тапак
    що ти не ги пиеш
    какъв ти е на теб проблема ? и да...пия ги. По-ограничено мекотело можеш ли да бъдеш?

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    така е като първо правите нещо,а после мислите...като си такава праноичка,защо се изчукахте без?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Този въпрос се задава всеки ден по няколко пъти във форума, но така и няма напредък. Първо действате, после мислите.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Добре, правите секс от една година и ти не си се информирала поне малко кое как се отделя и какво отделя? Информирай се малко, защото в противен случай и гумата няма да те спаси някой път.

И да, истина е.

Да, истина е.

Не се притеснявай твърде, ако гледам от тази гледна точка половината младежи правят секс без презерватив и още не са мама и татко, но пък си има и някаква опасност ) Хапчетата не са твърде голямо решение, гумата си е най-добре /поне според мен.

Излишно се притесняваш!
    Тази течност преди еякулата е в нищожни количества и не се изстрелва с такава скорост и съответно не прониква достатъчно навътре както еякулата. Между другото и от семенната течност не се забременява толкова лесно колкото четеш и си мислиш, има си пози при които става по-лесно и такива при които става по-трудно дори е невъзможно. Най-висок е риска да забременееш, ако си в овулация и партньора ти е над теб или си го яхнала, чука те супер страстно и изпръска цялата струя със силно налягане вътре в теб и дори тогава не е сигурно че ще забременееш. Не случайно хората забременяват чак след няколко пъти, има и такива които с месеци работят върху желанието си да имат бебе.
    Защо ти пиша, всичко това ли? Защото риска да забременееш от пред еякулната течност е нищожен.
    Сега за презервативите - те не предпазват на 100%, не знам дали си наясно но те предпазват на 75% (и това го пише на самите презервативи) от нежелана бременност, което означава че пропускат в някаква степен малките човечета, но като цяло възпират силната струя и дълбокото им проникване.
    Моят личен опит - аз съм правил най-вече секс без презервативи и нищожно като съотношение време, с презервативи и разликата в удоволствието и преживяването е несравнима. Доста пъти съм свършвал в момичетата с които съм бил във връзка и с които съм правил най-страхотния си секс, като само няколко пъти са пили хапчета и а повечето пъти не са и не са забременяли, въпреки че им се е удължил цикъла. Ако партньора ти съумява да си вади члена преди да му дойде (но не да пръсне малко и да продължи да те чука) и ти да го довършиш с орална и да свърши навън, това е достатъчно да се предпазвате, освен това има едни дни преди да ти дойде мисля че бяха 3-4 дни преди да ти дойде и 5 дена след като ти е свършил цикъла (в това време яйцеклетката ти е разрушена или не е изградена) в които можете да правите секс без презервативи и да свършва в теб, спокойно.
    Все пак не ти препоръчвам да правиш безотговорно (да го оставяш да свършва както си трябва в теб ) секс без презерватив, защото сама си носиш отговорността, трябва да се прецени точно кога ( в кои дни риска дазабременееш е най малък ако свършва в теб) и как (в какви пози).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си