Здравейте,
Не искам да ме укорявате, първо. Ще ви помоля-който може да ми влезе в положението и да даде съвет, ще се радвам. Обвързана съм и връзката е много сериозна, момчето е страхотно, всичко в отношенията ни е хубаво,но...секса е рядко за моите стандарти. Аз искам да се чукаме по поне два пъти на ден, а на него един му е достатъчен. Усещам, че почвам да се променям, има и моменти, в които аз го пипам, а той ми казва да не се занимаваме сега. Съответно автоматично леко охладнявам към него. ( Даже му изневерих вече веднъж, заради което се мразя! Ама той казва, че не мисли за това толкова. Няма да постигнем разбирателство в това отношение и го виждам,ама се чудя може ли единия секс да развали духовната ни връзка. За съжаление май може.. :/ Аз просто съм страстна натура, а той е сдържан/няма много опит в секса/. И идва другия момент-когато само аз си искам, малко ми става гадно,защото се чувствам, все едно му се натрапвам и съм нежелана. :/ Някакви съвети? Аз имам чувството, че пак ще му изневеря и не знам дали това вече ще е връзка..