.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Може би си го втълпявам?

Здравейте! Ще започна директно - доста често имам усещането, че има земетресение.. (да не чува Господ)! Миналия ден бях на кафе с моя приятелка и както си седим и просто усещам как масата се тресе и спрях да си пия кафето и всичкото и викам, че има земетресение и тя ме погледна странно, а останалите хора от кафето си бяха спокойни дори никой нищо не е усетил. Днес лаптопа стои на масата и аз си правя нещо и пак всичко се тресеше от масата, но като погледнах листата на цветята дори не се помръдваха. А имах период в който всяка вечер като легнех да спя, усещах че леглото се мърда напред и назад. Да ходя при психолог освен? Гадно е чувството вечно да си под страх, напрежение, да не си спокоен. Вие за вас самите как бихте постъпили? Благодаря!

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Психолог. Може и нищо да ти няма, все пак отиди. Стоиш ли много на компа? Пиеш ли някакви лекарства? Някой в семейството ти има ли този проблем?

Ами по 1-2 часа мах за цял ден и вечер или разпокъсано само за по 5-10 минутки, колкото да се разбера с приятели примерно или ако ми трябва някаква информация. Не пия лекарства, за мое щастие.. В моето семейство нямат такива проблеми, не знам на какво се дължи това. Благодаря ти за отговора!

Това е от квантовия преход
    Споко, ще премине след 2015 год.
    Междувременно започни да ходиш на йога или нещо друго хармонизиращо, за да си регулираш енергиите, които всъщност те карат да си мислиш, че има земетресение. Най-вероятно просто имаш запушване някъде по меридианите, което се оправя сравнително лесно, стига човек да полага системни усилия. Ходенето по планината също помага.

Голям фен Аватара на Leticcia
    Има едно средство - Седатиф. Хомеопатично е, отпускат го без рецепта и не води до пристрастяване. Междувременно си измисляй разни занимания, не оставяй празно време, в което да мислиш за глупости и да си втълпяваш това и онова Идеята за психолог е добра, ако искаш ми пиши на ЛС, да ти препоръчам колеги (:
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

Кога последно усети истинско земетресение? Щото аз след 22 май 2012 няколко месеца бях като тебе, после го преодолях.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Спри да взимаш наркотици и ще се оправиш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Честито! Параноята ти се превърна в реалност!

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Спри да взимаш наркотици и ще се оправиш.
    Това.

anonymous895156
    Guest
    Позна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си