- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Може би си го втълпявам?
Здравейте! Ще започна директно - доста често имам усещането, че има земетресение.. (да не чува Господ)! Миналия ден бях на кафе с моя приятелка и както си седим и просто усещам как масата се тресе и спрях да си пия кафето и всичкото и викам, че има земетресение и тя ме погледна странно, а останалите хора от кафето си бяха спокойни дори никой нищо не е усетил. Днес лаптопа стои на масата и аз си правя нещо и пак всичко се тресеше от масата, но като погледнах листата на цветята дори не се помръдваха. А имах период в който всяка вечер като легнех да спя, усещах че леглото се мърда напред и назад. Да ходя при психолог освен? Гадно е чувството вечно да си под страх, напрежение, да не си спокоен. Вие за вас самите как бихте постъпили? Благодаря!
Психолог. Може и нищо да ти няма, все пак отиди. Стоиш ли много на компа? Пиеш ли някакви лекарства? Някой в семейството ти има ли този проблем?
Ами по 1-2 часа мах за цял ден и вечер или разпокъсано само за по 5-10 минутки, колкото да се разбера с приятели примерно или ако ми трябва някаква информация. Не пия лекарства, за мое щастие.. В моето семейство нямат такива проблеми, не знам на какво се дължи това. Благодаря ти за отговора!
Това е от квантовия преход
Споко, ще премине след 2015 год.
Междувременно започни да ходиш на йога или нещо друго хармонизиращо, за да си регулираш енергиите, които всъщност те карат да си мислиш, че има земетресение. Най-вероятно просто имаш запушване някъде по меридианите, което се оправя сравнително лесно, стига човек да полага системни усилия. Ходенето по планината също помага.
Има едно средство - Седатиф. Хомеопатично е, отпускат го без рецепта и не води до пристрастяване. Междувременно си измисляй разни занимания, не оставяй празно време, в което да мислиш за глупости и да си втълпяваш това и оноваИдеята за психолог е добра, ако искаш ми пиши на ЛС, да ти препоръчам колеги (:
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Кога последно усети истинско земетресение? Щото аз след 22 май 2012 няколко месеца бях като тебе, после го преодолях.
Спри да взимаш наркотици и ще се оправиш.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Честито! Параноята ти се превърна в реалност!
Позна.![]()