Първоначално написано от li0n Ама аз ако не те искам? Аз искам Ицо Хазарта. Първоначално написано от an7raks Само за това изказване заслужаваш комоцио... Ето това е, правилно заключение. Но аз съм добродушен, знам че ще ме хареса.
Първоначално написано от herkules Ето това е, правилно заключение. Но аз съм добродушен, знам че ще ме хареса. Ако искаш, мога да ти услужа с бокс, за да й докажеш любовта си.
Първоначално написано от an7raks Ако искаш, мога да ти услужа с бокс, за да й докажеш любовта си. Отлично предложение, не мога да не се възползвам от него, защото освен liOn искам Синеочка + Пантерата за харема си.
Първоначално написано от herkules Отлично предложение, не мога да не се възползвам от него, защото освен liOn искам Синеочка + Пантерата за харема си. Пантерата трябва да й извадиш ноктите, че много драска...
Първоначално написано от an7raks Пантерата трябва да й извадиш ноктите, че много драска... Знам, ще трябва да ползвам Jack Daniels или Johnnie Walker за усмиряване и дезинфектор, ама като ги види и може да спре да драска,
Правила