.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Сънувах, че баща ми умира

Здравейте. Тази нощ сънувах, че мама ми казва, че баща ми е умрял. Какво значи-добро или лошо?

anonymous895156
    Guest
    Скоро сънувах същото. Ако вярваш на съновници:

1. Видите ли в съня си баща си да умира, това е добър знак, че душманите, злото му е умряло.
    2. Родителят ви ще се радва на добро здраве и дълголетие.

anonymous708973
    Guest
    Дано да е така...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Нищо не значи.

Мислиш ли си често за смърт?

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Мислиш ли си често за смърт?
    Не. Защо?

Нищо не значи, това е просто сън.
    И аз преди 10 години сънувах, че баба ми е умряла ама все още си е жива жената, на 87 години и мога да кажа, че е по-пъргава и от мен

И аз сънувах същия сън как майка ми ми казва, че баща ми умира.Сънувала съм и други такива сънища.Над три пъти сънувах как майка ми умира.Един път трябваше със силата на моята душа да я задържа на земята и единственото което виждах бяха сините облаци и скалата, където се намираше душата й.Така и не успях да я задържа...Озовах се в стаята си, а тя беше мъртва в светло синя рокля...Доста странно...Не се плаши..Всеки лош сън означава начало на нещо добро.

Мега фен Аватара на draid
    Е ти какво очакваш да ти напишат в съновника. Само там някой идиот може да напише, че да сънуваш смърт е на здраве. Като цяло сънищата, често са отражение на страхове, явни или прикрити и съществуването ти докато си буден съзнателно или не. Ама то далеч по умни хора не са успели да ги разгадаят, какво остава за някакви съновници и такива глупости. Сигурно ако бяха истина до сега да съм милиардер.

Това е просто сън.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Аз също съм сънувал как баща ми умира, как сестра ми умира, как майката на един приятел умира, как гаджето умира... Въобще всички познати са се гътвали в сънищата ми

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от bobbyrd215 Виж мнението
    Здравейте. Тази нощ сънувах, че мама ми казва, че баща ми е умрял. Какво значи-добро или лошо?
    Лошо... бибероните в Китай ще поскъпнат и това ще доведе до трета световна война... :/

Може и да не значи нищо!

Злото му е умряло. Тоест, нищо лошо не значи сънят ти. Йогурт, настръхнах като ти прочетох поста.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Сънищата не значат нищо, те са плод на нашето съзнание... освен ако не си врачка, нямаш повод за притеснения ;д

Това е просто сън. Не е нужно да значи нещо. Не го приемай навътре.

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Поне сънувате: )

Супер фен Аватара на Christinna
    Това е просто сън-всичко се случва в главата ти.. И аз доста пъти съм сънувала някакви такива кофти работи, но не мисля, че сънищата трябва да означават нещо,не знам, не вярвам в такива неща.

OMGOMG и ти сънуваш, абсолютно всяка вечер сънуваме, но не винаги помним.
    Най-често подсъзнанието е виновник за сънищата, явно може и да не се притесняваш за баща си, но вътрешно да те терзае нещо.

Супер фен
    Сънуваш неща, които ги мислиш много или са ти психическа рана .. Когато Аржентина падна на финала, сънувах как меси плаче и т.н .. Прави си изводи (бях за Аржентина...)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си