- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сънувах, че баща ми умира
Здравейте. Тази нощ сънувах, че мама ми казва, че баща ми е умрял. Какво значи-добро или лошо?
Скоро сънувах същото. Ако вярваш на съновници:
1. Видите ли в съня си баща си да умира, това е добър знак, че душманите, злото му е умряло.
2. Родителят ви ще се радва на добро здраве и дълголетие.
Дано да е така...
Нищо не значи, това е просто сън.
И аз преди 10 години сънувах, че баба ми е умряла ама все още си е жива жената, на 87 години и мога да кажа, че е по-пъргава и от мен![]()
И аз сънувах същия сън как майка ми ми казва, че баща ми умира.Сънувала съм и други такива сънища.Над три пъти сънувах как майка ми умира.Един път трябваше със силата на моята душа да я задържа на земята и единственото което виждах бяха сините облаци и скалата, където се намираше душата й.Така и не успях да я задържа...Озовах се в стаята си, а тя беше мъртва в светло синя рокля...Доста странно...Не се плаши..Всеки лош сън означава начало на нещо добро.
Е ти какво очакваш да ти напишат в съновника. Само там някой идиот може да напише, че да сънуваш смърт е на здраве. Като цяло сънищата, често са отражение на страхове, явни или прикрити и съществуването ти докато си буден съзнателно или не. Ама то далеч по умни хора не са успели да ги разгадаят, какво остава за някакви съновници и такива глупости. Сигурно ако бяха истина до сега да съм милиардер.
Това е просто сън.
Аз също съм сънувал как баща ми умира, как сестра ми умира, как майката на един приятел умира, как гаджето умира... Въобще всички познати са се гътвали в сънищата ми![]()
Злото му е умряло. Тоест, нищо лошо не значи сънят ти. Йогурт, настръхнах като ти прочетох поста.
Сънищата не значат нищо, те са плод на нашето съзнание... освен ако не си врачка, нямаш повод за притеснения ;д
Това е просто сън. Не е нужно да значи нещо. Не го приемай навътре.
Това е просто сън-всичко се случва в главата ти.. И аз доста пъти съм сънувала някакви такива кофти работи, но не мисля, че сънищата трябва да означават нещо,не знам, не вярвам в такива неща.
OMGOMG и ти сънуваш, абсолютно всяка вечер сънуваме, но не винаги помним.
Най-често подсъзнанието е виновник за сънищата, явно може и да не се притесняваш за баща си, но вътрешно да те терзае нещо.
Сънуваш неща, които ги мислиш много или са ти психическа рана .. Когато Аржентина падна на финала, сънувах как меси плаче и т.н .. Прави си изводи(бях за Аржентина...)