.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Правил ли си си кардиограма скоро?
    миналата годин, пак имах едно такова усещане, и бърз пулс и болки и ходих на доктор, но тва беше друго, ссъвсем различно сърцебиене беше .;0

От едно такова влюбване,не можех да спя имах сърцебиене отидох на кардиолог,нищо ми нямало,доктора ми вика да не си влюбен или да нямаш някаква тежка раздяла,защото от това ти се получава,успокой се!

Цитирай Първоначално написано от bybrek Виж мнението
    От едно такова влюбване,не можех да спя имах сърцебиене отидох на кардиолог,нищо ми нямало,доктора ми вика да не си влюбен или да нямаш някаква тежка раздяла,защото от това ти се получава,успокой се!
    да, ама то тва е гадно. от негативно настроение.. ама другото, когато си до момичето.... и когато не ти се е случвало преди.. е тва беше направо КЕФ

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Усещане за абсолютна хармония.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Правят, правят. Всичко правят.
    Понякога като слушам приятеля ми и като го гледам как се държи с мен, какво прави и т.н., си давам сметка, че той е в пъти по-романтичен от мен и усеща нещата някак много по-силно, даже реагира и по-емоционално от мен, нищо, че външно нищо не личи, а пък и той нищо не показва.
    Оййй, сладкиш. :3 Моя, пък, го забелязвам как, противно на очакванията за мъжете, децата и брачния живот, прави по-сериозни планове и от мен. Обяснява ми човека как сме щели да си възпитаваме чаветата и как сме щели да чистим заедно, как сме щели да мързелуваме заедно през свободните дни, бъзика се, че щял да си крие парите от мен, нямало да се вози при мен, щото съм щяла да бъда „шофьор малималимали“ и такива сладички неща. Щял да ме гушка като сънувам кошмар и да имаме огромно легло, котка, куче, паяк и костенурки.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Ooooooooo. Много сладка тема ^_^

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    и да имаме огромно легло, котка, куче, паяк и костенурки.
    Но те какво са виновни?

Погледнато от научна гледна точка влюбването е процес, който включва много биохимични реакции, протичащи в тялото. Тези пеперуди също са следствие от хормони, които се отделят, когато си влюбен. Така че и при мъжете и при жените е едно и също.

Мега фен Аватара на draid
    Надали има голяма разлика, като изключим някой неща. Като цяло мъжете на място не показват, че са хлътнали по някого.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от JagAlskarDig Виж мнението
    Всякакви болки в стомаха, сърцебиене, забиване, където ги изредихте, са глупости като цяло. Ако сте неопитни в общуването или е наистина първа, ама първа среща, може. Иначе хората лесно се приспособяват. От наблюденията ми върху мен самият и приятели, ето ви максимално опростен списък с примери:

1) Себеусъвършенстване, без значение в какъв план.
    ~Четеш повече, за да я впечатлиш с интересни факти, узнаеш повече в нейните области, в които си слаб и несигурен, или просто не искаш да се изложиш в училище/университета.
    ~Тренираш по-усърдно, за да не си личат повечето мазни храни напоследък.
    ~Стараеш да си по-спокоен и разбиращ. Акцентира се на поведението.
    ~etc.
    2) Изострят се сетивата и си тип Шерлок Холмс. Не ви говоря да и се бъркате в личното пространство, а това, че се обръща повече внимание на детайлите. Примерно при какви реакции/отговори си играе с косата, какво я разсмива, защо обича определени неща, споменаването на определени хора/случки какъв емоционален заряд носят и до безкрай... Запомняш всякакви глупости като това защо предпочита чехлите и да стоят перпендикулярно на стената... Тук всеки човек си е откачен сам за себе си. Затова наблюдаваш и анализираш, както и те теб.

3) Ставаш жертвоготовен. Това е нож с две остриета. Колкото плюсове, толкова и негативи може да навлече. Трябва бърза и точна преценка дали да се действа или не си в позиция да се месиш. Говоря за ежедневни ситуации, рядко ще имате възможността да и направите жизненоважна услуга в 02:00 след полунощ, както масово си представяте.

4) Зарязваш си приятелите. Повечето хора го правят, което е меко казано тъпо и безразсъдно. Има си граница, която не бива да се прекрачва.

5) Губите разсъдък. Вместо да следвате амбициите, плановете и мечтите си, заменятe своето настояще и бъдеще с това, което на нея би и харесало. Ежедневието ви не зависи от това, което сте постигнали или опропастили, а дали тя ви се е усмихнала или ви е срязала по фейсбук. При изградени и трайни взаимоотношения може да се мисли за общо бъдеще/съобразяване с другия, но това от първия ден да вървиш по гайдата на някого не е опция.

Това са общите положения, иначе извращения, колкото искаш.
    А според теб с времето тези неща спирате ли да ги правите? Не, че си спрял да обичаш момичето, ами просто ти е омръзнало/вече си се доказал?

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Истинските мъжкари не си показват емоциите, но знаят как да докажат на жената, която обичат, че това наистина е така, и да я накарат се чувства желана.
    Според мен е точно пък обратното.Само един истински мъж може да покаже любовта си и желанието си .

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    само дето не се филмираме толкова
    в какво се изразява 'филмирането'?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    всички се филмираме... а то се явява в един пример:
    - ,, Ще те обичам за винаги''. Ти за мен си единствена, неповторима и ако те няма, аз не мога да съществувам''
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-26-2014 на 14:37

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Според мен е точно пък обратното.Само един истински мъж може да покаже любовта си и желанието си .
    аз не мисля, че има обратно и необратно.
    контролирането на емоцийте и изразяването им в признание и любов не се предписват по скалата на Рихтер за сила. ( написах Меркел :Д)
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-26-2014 на 14:38

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    всички се филмираме... а то се явява в един пример:
    - ,, Ще те обичам за винаги''. Ти за мен си единствена, неповторима и ако те няма, аз не мога да съществувам''
    ама той каза, че ние се филмираме повече, което изобщо не е верно. тия сладникави приказчици ме отвращават.

ама той каза, че ние се филмираме повече, което изобщо не е верно. тия сладникави приказчици ме отвращават.
    що те отвращават? Не си ли си го мислила някога? Спред зависи е.. Никой не си представя, че някой ден ще спре да обича, или ще се влюби в друг.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    получавам пеперуди в хуя
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на xoxi
    Никой не си представя, че някой ден ще спре да обича, или ще се влюби в друг.
    Да, никой...
    Всички сме еднакви, затова се и разбираме толкова добре.

що те отвращават? Не си ли си го мислила някога? Спред зависи е.. Никой не си представя, че някой ден ще спре да обича, или ще се влюби в друг.
    тия неща, които написа са вятър/нищо. любовта е чувство, а не некви думи т.е. показваш/доказваш как усещаш нещата отвътре. не знам, нямам опита и годините, за да кажа, че любовта е завинаги, че си единствен и незаменим.

мислила съм си ги естествено и продължавам да ги мисля, но изхождайки от себе си, виждам, че незаменими хора няма. в един момент ти писва да си сам /не и на мен :Д/ и се отваряш и за други хора.

вие сега ме повтаряте.

Имено, че никой трезвен няма да си мисли така, освен ако е влюбен. В ТОВА Е ФИЛМИРАНЕТО.
    Някои се филмират повече, други не, тъпо е да питаш защо и как се филмират.

щото тва чувство докато ги изживяваш си супер, ама като ти избяга от главата започваш да се осъзнаваш в реалноста
    вярвал си си че еди кой си е любовта на живота ти, докато всичко свърши .

Мега фен Аватара на skatew
    знам ли, момичетата премислят хиляда сценария и през главата им минават к'ви ли не неща, докато са влюбени (това го говоря на базата на разговори с момичета), докато момчетата вкарваме повече чувство, по-малко мисъл. Може да не е така де, индивидуално си е
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Когато я няма, мислиш 80% от времето за нея. Често боли стомах. Има нощи, в които лежиш и си мислиш за нея(съответно не спиш). Чакаш я да дойде онлайн и да й пишеш, а когато влезе - не го правиш.

Когато е покрай теб, или забиваш, или губиш разсъдъка си за този период от време и съответно вършиш всевъзможни простотии(правил съм работи, за които съжалявам). Гледаш да си до нея, за да усещаш аромата й, който те влудява допълнително и ти действа като наркотик. Когато те погледне, потъваш в очите й.

Тя обаче не ти обръща внимание...

За щастие това е минало!

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от NightBurn Виж мнението
    Гледаш да си до нея, за да усещаш аромата й, който те влудява допълнително и ти действа като наркотик. Когато те погледне, потъваш в очите й.
    за другото не съм много съгласен но това го каза добре
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    за другото не съм много съгласен но това го каза добре
    Така поне бях аз по едно време. Беше отдавна, де. Още бях малък и наивен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си