.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Цитирай Първоначално написано от NightBurn Виж мнението
    Така поне бях аз по едно време. Беше отдавна, де. Още бях малък и наивен.
    мани, мани я.. кат я погледнеш и ставаш на сапун, а тя дори не знае, че я аресваш ;д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от skatew Виж мнението
    индивидуално си е
    така съм по-съгласна

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    тъпо е да питаш защо и как се филмират.
    ми като не знам

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението

ми като не знам
    еми бой .. :Д

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Ъп-че на темичката, че ми е много сладичко и интересно.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Всъщност най-големите мъжкари отвън са най-чувствителните отвътре, макар и да не го показват.
    Когато съм бил влюбен, всички емоции са ми били по-силни, чувствал съм се много щастлив, но до 1 момент.
    После само аз си знам какво ми е било отвътре, макар и на външен вид, да не съм го показвал, да съм се смеел, не съм се затварял в себе си или пък у нас и да не излизам. Макар на външен вид да съм бил щастлив, вътрешно съм изгарял от болка.
    Болка която изгарям и до днес. Няколко години не бях се влюбвал до лятото на 2014. Излизах с 8 момичета, 6 от тях пълен провал. Първата с която завързахме отношения, стана много бързо, още от първото излизане м/у нас имаше химия. Тя страшно много ме хареса, дори ми направи няколко комплимента, аз също много я харесах, но нещата рухнаха(след един месец), тъй като имаше проблеми с бившия си, а не ми позволи аз да се намешам. Втората беше на моите години, с професия вече, всичко вървеше по-бавно, поетапно и без прибързване, тъй като тя е била много ранявана. Стигнахме до положение прегръдки, целувки, вече поне аз се бях влюбил, всичко точно и накрая ми казва, че не била готова за връзка........

Та след това лято, колкото и клиширано да звучи, аз смятам, че отново съм си с каменното сърце.
    Общо взето до сега съм имал много щастливи моменти, но и също толкова болезнени.

Мега фен Аватара на Blab
    ахахха, докато ви търсех корицата на книгата, която исках да постна, попаднах на проекта на тази девойка, който ми се струва супер интересен и ще се радвам да го видя в цялостта му))

ето ви и книгата:

;

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Всъщност най-големите мъжкари отвън са най-чувствителните отвътре, макар и да не го показват.
    Когато съм бил влюбен, всички емоции са ми били по-силни, чувствал съм се много щастлив, но до 1 момент.
    После само аз си знам какво ми е било отвътре, макар и на външен вид, да не съм го показвал, да съм се смеел, не съм се затварял в себе си или пък у нас и да не излизам. Макар на външен вид да съм бил щастлив, вътрешно съм изгарял от болка.
    Болка която изгарям и до днес. Няколко години не бях се влюбвал до лятото на 2014. Излизах с 8 момичета, 6 от тях пълен провал. Първата с която завързахме отношения, стана много бързо, още от първото излизане м/у нас имаше химия. Тя страшно много ме хареса, дори ми направи няколко комплимента, аз също много я харесах, но нещата рухнаха(след един месец), тъй като имаше проблеми с бившия си, а не ми позволи аз да се намешам. Втората беше на моите години, с професия вече, всичко вървеше по-бавно, поетапно и без прибързване, тъй като тя е била много ранявана. Стигнахме до положение прегръдки, целувки, вече поне аз се бях влюбил, всичко точно и накрая ми казва, че не била готова за връзка........

Та след това лято, колкото и клиширано да звучи, аз смятам, че отново съм си с каменното сърце.
    Общо взето до сега съм имал много щастливи моменти, но и също толкова болезнени.
    Е, "каменно сърце" ми се вижда мабко преувеличено. Все ще се появи човек, който ще те накара отново да мислиш само за него, да се усмихваш.
    Никога не съм вярвала в това, че някой може да не изпитва абсолютно нищо и да не му се иска да обича и да бъде обичан, макар че в следствие на дадени събития в живота ми, се научих как да се "изключвам". Но пък винаги съм изпитвала нужда да имам някой, който да направя щастлив, някой, за който да знам, че аз съм причината за усмивката му. И такива неща...

Град
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Е, "каменно сърце" ми се вижда мабко преувеличено. Все ще се появи човек, който ще те накара отново да мислиш само за него, да се усмихваш.
    Никога не съм вярвала в това, че някой може да не изпитва абсолютно нищо и да не му се иска да обича и да бъде обичан, макар че в следствие на дадени събития в живота ми, се научих как да се "изключвам". Но пък винаги съм изпитвала нужда да имам някой, който да направя щастлив, някой, за който да знам, че аз съм причината за усмивката му. И такива неща...
    Да го наречем по твое му, и аз се "изключих", когато отново успях да се влюбя(лятото 2014), пак същата история и аз отново съм си същия каменоделец . Аз си се усмихвам, весел съм, шеговит на маса, но до там, никакви задълбочени чувства към жена. Просто на този етап, не се занимавам да ухажвам жените, по-добре ми е така за сега.....

А и аз имам дарбата, да си харесвам в повечето случаи женени или пък заети....
    Спрял съм да търся, ако е писано един ден ще усетя коя е жената за мен.

Гледам че си и по-малка на години, имай на предвид, че когато станеш на моите(почти 25), ще мислиш по съвсем различен начин, от сегашното ти мислене.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Разбира се, още гледам много наивно на нещата.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Разбира се, още гледам много наивно на нещата.
    Ти тва русото с хубавото стегнато тяло ли беше ?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не знам да съм си пускала снимки на тялото във форума..
    И като цяло отдавна не съм пускала.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ти си от Пловдив, няма как да не си се показвала полу гола тук.
    Значи си руса, това ми е достатъчно, нямам интерес

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не всички от Пловдив са разхайтени, още повече, че не живея в Пловдив от 6 години.

Мега фен Аватара на galaxy29
    ами каза ми, че би ми сменял тампоните, ако нещо ми стане с ръцете
    и че под цифрата на билетчето иска да му се падне завинаги с мен
    и че иска да ме заведе на театър, въпреки че не обича, просто щял да си сложи слушалки и да си спи, докато мине постановката
    и че не стига, че си е луд принципно, ами и аз го подлудявам от любов
    и че иска да съм му момичето и жената
    и ме нарича съкровище
    и така :д

и че като ми е кофти и на него му става гадно и не ме оставя, докато не ми стане хубаво
    и понеже се случва да му правя забележка от типа да си мери приказките и да не ми хвърля празни такива и ми се обясняваше, че не му е в стила да говори празнотии и някак му личи, че е искрен
    и се шегувахме, че някога ще си кръстим децата Марихуана и Етанол
    и неща от типа на 'липсваш ми откачена параноична безценна любима похотлива нимфоманке'
    и че го размеквам, а принципно е някакъв бадас
    и че не е вярвал, че ще се чувства така и че си е мислил, че е изпитвал някви силни чувства преди, ама пред тва, дето чувства към мен, другите губят стойността си
    ок, вече наистина спирам :д
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-10-2015 на 02:09

Повече от фен Аватара на obicham69
    Има ли пеперуди в стомаха, гледате ли си телефона през 5 минути? Въобще правите ли нещата, които ние правим?
    има ги и пеперудите, и чувството че сякаш не стъпваш по земята а летиш над нея
    всичко около теб е готино и никой не може да ти развали настроението
    когато не е до теб през 5 минути се хващаш че блееш в една точка и мислиш за нея

много приятно състояние, жалко че след време отминава

Има пеперуди в стомаха,ама чак да си гледам телефона постоянно определено НЕ.Но определено когато съм с жената в която съм влюбен се чувствам,като най-щастливия мъж на света.Не мога да спра да я гледам,да я притискам към себе си,сякаш ме е страх нещо да не й се случи.
    Спомням си преди години си бях в България за едно лято и се влюбих в едно момиченце,прекарвах всеки миг с нея,не можех да заспя без да е до мен,когато я нямаше буквално не спях сякаш сърцето ме болеше,бях неспокоен,изнервен от това че я няма.А когато беше до мен,исках да се чувства добре,сякаш здравето й и комфорта й беше цел номер едно в живота ми.Правех й закуска,обяд и вечеря,всеки ден й подарявах цветя и й затрупвах с комплименти.
    Бяхме отишли на разходка в Бургас в морската и нещо се закачахме и се пръскахме с вода и тя ми изсипа цяло шише върху дънките и почна да се смее "Пикльо,пикльо" и почнах да я гоня и се закачахме все едно й замахвам да я ударя.Тогава изведнъж цяла група момчета около 6-7 се затичаха към нас и ме дръпнаха и ме бутнаха на земята,започнаха да ме ритат,защо съм щял да я удрям и някакви такива.Видях,че единия я дръпна настрани и тя се разплака,почувствах сигурно най-голямата болка дотогава когато я видях,че плаче.В крайна сметка обяснихме на момчетата и ми се извиняваха,даже единия младеж ни покани да останем в Бургас и празнувахме цяла нощ.Но откакто така да го кажем пораснах,не съм бил чак толкова мил с жена дори да съм влюбен.

Не знам какво изпитва един мъж,когато е влюбен,тъй като съм все още 16,но мога да ви кажа какво усеща едно момче,когато стрелата на Купидона е изпълнила задачата си.//Все пак мъжете започват отнякъде// Така се случи,че се влюбих в едно момиче,макар да е неточно да се използва този глагол в такъв ранен етап.Всеки ден,когато я виждам на училище,изпитвам същата емоция,която усетих когато за първи път в моя живот чух думите "Браво,момчето ми!" - чувствах,че съм значим,а не просто поредния сив тип,който прави нещата,простото защото трябва.Стига ми само нейната усмивка,за да оправи настроението ми,да ме зареди и да ме накара да усетя,че съм значим.Любовта е думата,която много хора от поколението ми смятат,че значи секс,натискане,целуването до посиняване.За мен това не толкова просто съществително име има по-различно значение.Бих се чувствал много по-добре с приятелката ми,ако просто се сгуши в мен и цяла вечер гледаме някой любим и на двамата сериал.Бих се чувствал много по-добре,когато я прегърна след дълъг период на отсъствие.Бих се чувствал много по-добре ако тя просто ме погледне,а след това се усмихне.Много момчета смятат,че момичета са просто даденост."Като отидеш горе,не те питат какви са били,а колко" е често срещано изказване.Бих искал,когато отида "горе" да мога да я гледам,да видя,че е щастлива,нищо повече.Не смятам,че момичетата трябва да бъдат третирани като "кучета".Както майка ми казваше "Всяко момиче е уникално,но само правилният мъж може да я накара да се чувства такова!" . Като заключение искам да изтъкна следното-момчето,както е твърдо отвън,така може и да е чувствително отвътре!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bathala Виж мнението
    Не знам какво изпитва един мъж,когато е влюбен,тъй като съм все още 16,но мога да ви кажа какво усеща едно момче,когато стрелата на Купидона е изпълнила задачата си.//Все пак мъжете започват отнякъде// Така се случи,че се влюбих в едно момиче,макар да е неточно да се използва този глагол в такъв ранен етап.Всеки ден,когато я виждам на училище,изпитвам същата емоция,която усетих когато за първи път в моя живот чух думите "Браво,момчето ми!" - чувствах,че съм значим,а не просто поредния сив тип,който прави нещата,простото защото трябва.Стига ми само нейната усмивка,за да оправи настроението ми,да ме зареди и да ме накара да усетя,че съм значим.Любовта е думата,която много хора от поколението ми смятат,че значи секс,натискане,целуването до посиняване.За мен това не толкова просто съществително име има по-различно значение.Бих се чувствал много по-добре с приятелката ми,ако просто се сгуши в мен и цяла вечер гледаме някой любим и на двамата сериал.Бих се чувствал много по-добре,когато я прегърна след дълъг период на отсъствие.Бих се чувствал много по-добре ако тя просто ме погледне,а след това се усмихне.Много момчета смятат,че момичета са просто даденост."Като отидеш горе,не те питат какви са били,а колко" е често срещано изказване.Бих искал,когато отида "горе" да мога да я гледам,да видя,че е щастлива,нищо повече.Не смятам,че момичетата трябва да бъдат третирани като "кучета".Както майка ми казваше "Всяко момиче е уникално,но само правилният мъж може да я накара да се чувства такова!" . Като заключение искам да изтъкна следното-момчето,както е твърдо отвън,така може и да е чувствително отвътре!
    Браво, въобще на акъл не си на 16. Бих ти стиснал ръката, дано си останеш такъв, какъвто си сега!

каза, че на рулетката рождената ми дата му носи късмет
    и че постоянно иска да съм му в ръцете и да си ме докосва и целува

Интересна тема Прочетох всичко.

Супер фен Аватара на sladura89
    Има ли пеперуди в стомаха, гледате ли си телефона през 5 минути? Въобще правите ли нещата, които ние правим?
    Принципно това с пеперудите не е в стомаха, а в корема и се намира във втора чакра така наречената сексуална чакра! Освен това адреналина ти се вдига и сърцето ускорява много пулса, ставаш радостен и си мислиш доста често за това момиче, ако не и постоянно и ти е много приятно, но колкото пъти съм се влюбвал си мисля, че беше все несподелено болката от това е толкова голяма, че накрая си забраних повече да се влюбвам реших, че е по-добре от колкото постоянно да изпитвам тази ужасяваща болка и наистина май добре направих! А наскоро установих, че самите пеперуди само по себе си не е любов, а просто страст, сексуално привличане и химически реакции в организма и желание за секс както и вълнуване от предстоящите хубави моменти, а другите неща които изброих те вече са си същинския знак, че човек е влюбен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си