Първоначално написано от
VinDiesel
Всъщност най-големите мъжкари отвън са най-чувствителните отвътре, макар и да не го показват.
Когато съм бил влюбен, всички емоции са ми били по-силни, чувствал съм се много щастлив, но до 1 момент.
После само аз си знам какво ми е било отвътре, макар и на външен вид, да не съм го показвал, да съм се смеел, не съм се затварял в себе си или пък у нас и да не излизам. Макар на външен вид да съм бил щастлив, вътрешно съм изгарял от болка.
Болка която изгарям и до днес. Няколко години не бях се влюбвал до лятото на 2014. Излизах с 8 момичета, 6 от тях пълен провал. Първата с която завързахме отношения, стана много бързо, още от първото излизане м/у нас имаше химия. Тя страшно много ме хареса, дори ми направи няколко комплимента, аз също много я харесах, но нещата рухнаха(след един месец), тъй като имаше проблеми с бившия си, а не ми позволи аз да се намешам. Втората беше на моите години, с професия вече, всичко вървеше по-бавно, поетапно и без прибързване, тъй като тя е била много ранявана. Стигнахме до положение прегръдки, целувки, вече поне аз се бях влюбил, всичко точно и накрая ми казва, че не била готова за връзка........
Та след това лято, колкото и клиширано да звучи, аз смятам, че отново съм си с каменното сърце.
Общо взето до сега съм имал много щастливи моменти, но и също толкова болезнени.