.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

На 13 съм, не съм плоска, но имам малки гърди и ми е гадно

horca zn 4e ima mn drugi takiva temi ama razberete 4e tfa e super gadno na4i na 13 sam i ne sam ploska ama iam super malki gardi i po4eti si4ki ot moq klas sa s nqkfi ogromni i na men mi e super gadno.Ne 4e tfA e na vajnoto za men ama e podtiska6to

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Dianataaaaaaa
    Guest
    Ti kakvo ochakvash na 13 godini da imash basketbolni topki ?Ima vreme she ti porasnat

ti kakvo iska6 da sa ti golemi kato dini li vse pak ima mnogo vreme i 6te ti porasnat spoks be macka-ima6 li menzis?ako ima6 to4no sega 6te ti rastat pove4e \/ obiknoveno predi da ti doide za 1 pat gardite ti rastat mnogo malko no kato ti doide zapo4vat da rastat po barzo

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    ti kakvo iska6 da sa ti golemi kato dini li vse pak ima mnogo vreme i 6te ti porasnat spoks be macka-ima6 li menzis?ako ima6 to4no sega 6te ti rastat pove4e \/ obiknoveno predi da ti doide za 1 pat gardite ti rastat mnogo malko no kato ti doide zapo4vat da rastat po barzo
    как са напръщелиии...и са сладки....хахаха...разцепих се кат каза за дините...не ше се пръсна от смях чесно...

da taka e i na men mi e sme6no-maitap4iika sam si

mili4ka ..vsi4ki sa pravi,tva 4e tvoite sau4eni4ki imat golemi..ni6to ne ozna4ava,za6toto qvno te sa nqkvi "4ernobilki-motanti",az na 13 nqmah ni6to i za nqkude 2 godini ot 15-17 mi porasnaha ..taka 4e ima vreme za vsi4ko,nedei burzai,budi turpeliva...vsi4ko 6te si doide postepenno
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Еми аз съм почти на 16 и са ми супер малки, какво да кажа аз, а Аз като бях на 13 дори не се бях замисляла за това, пък ти вече....ще се самоубиваш

Guest
    каквато и да е темата пепито веднага е обръща към тема мензис

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Може да го прави под съзнателно ако мензисът и я притеснява повече от колкото трябва.
    А по въпроса тва си е абсолютно нормално.Аз пък съм най-ниската от класа и всички се маитапиха с мен , но аз опреквах тях или казвах че и това си има предимства и и играя волибол и баскетбол по добре от всички въпреки височината си.Просто не насилваи нещата когато е време тогава ще ти пораснат затапи останалите с нещо ако те закачат или в краен случаи им тегли една маина.Да не ти пука
    Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!

Град
    Изгубено

Re: На 13 съм, не съм плоска, но имам малки гърди и ми е гад

Цитирай Първоначално написано от love_simple_plan
    horca zn 4e ima mn drugi takiva temi ama razberete 4e tfa e super gadno na4i na 13 sam i ne sam ploska ama iam super malki gardi i po4eti si4ki ot moq klas sa s nqkfi ogromni i na men mi e super gadno.Ne 4e tfA e na vajnoto za men ama e podtiska6to

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    iz4akai edna godina puk ti .. te vse nqma da si stoqt taka puk i sezona na dinite ve4e privur6va.......... puk za tiq ot tvoq klas nai mnogo da sa nqkvi motanti ( 4ak puk super golemi )

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    +1

Град
    in the heart of the city
    Е ,чудо голямо. Каквито са такива.Погледна от хубавата страна-различна си !

I ROCK!!!!!

Guest
    emm Sorka macka ama nemoa si4ki da sme ednakfi!na nekoi bog e dal na dr ne takyf e jivota

srichka
    Guest

golemite mi zurna prechat za sumochyvstvieto v kompaniqta-

golemite mi zurna prechat za sumochyvstvieto v kompaniqta na momche po vreme na intimna sitoaciq.
    -az puk sum na 16 gurdite mi naistina sa malki s mnogo golemi zurna.
    haresvam gi samo kogato sa (taka narechenata duma) nadurveni.

Re: На 13 съм, не съм плоска, но имам малки гърди и ми е гад

[quote="love_simple_plan"]horca zn 4e ima mn drugi takiva temi ama razberete 4e tfa e super gadno na4i na 13 sam i ne sam ploska ama iam super malki gardi i po4eti si4ki ot moq klas sa s nqkfi ogromni i na men mi e super gadno.Ne 4e tfA e na vajnoto za men ama e podtiska6to

На една от най-добрите ми приятелки започнаха да и растат гърдите в 3 клас, оттогава до сега минаха 4-5 години и сега циците и са наистина кат дини при това увиснали, да не мисли6, 4е и е мн хубаво, срам я е да ходи с прилепнали блузки, дори зимата въобще не си сваля якето. Та и тва не е мн добре, така 4е споко има време за вси4ко.
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Да не ти пука!НА тези твои приятелки и съученички,на които сега съм и големи,после ще им увиснат и после ти ще се смееш последна!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Спокойно момичета,та вие още се развивате! Развитието на гърдите се осъществява до около 24 годишна възраст,като окончателното им развитие приключва след бременност и кърмене.Така че имате време да се развивате!

Еми са се развиваш нормално!

Град
    СофиЯ
    Ами аз мисля, че ако не ти е дошло няма кво да се паникьосваш...
    Когато проимаш цикъл , тогава ще започне по-бърз растеж на гърдите ти!

Guest
    na 13 i ve4e iska ... az kato sam na 16 i nqmam ni6to v bukvalniq snisal ni6to [/b]

Guest
    ta zna4i iaz sam na 13 i moite sau4eni4ki imat golemi gardi e ama na men ne mi puka taka si se haresvam i normalno mozaka na 4ovek trqbva da se namira v glavata a ne v gardite tai 4e

P.P. razbirai go kakto iska6

Съжалявам,че ще питам авторката на темата ама колко ти е обиколката Извинявам се предварително [-o<
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Guest
    Значи 70 под гардите и 77 на гардите . Няма проблеми.

Guest
    Значи 70 под гардите и 77 на гардите . Не са притесняваи няма нищо че ме питаш .

Това бях аз отгоре
    !!!david4yy obi4am ta !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си