.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 277
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Щото е било прието за нормално, нали? И хората са си живуркали щастливо. Сега кой ни промени морала? Не е ли именно безпаричието?
    Интресно, по време на турското робство, което си е един доста тъмен период в човешката история, защо са се женели много млади и са имали многодетни семейства?

Мега фен
    И това за възрастните беше гаф
    Какъв гаф, бе, момче. Неведнъж съм писал, че направо ме погнусява ситуацията с пенсионерите в нашата държава. Да не мислиш, че ми е кеф да ги гледам как си броят стотинките на касата ? Аз може и да мисля, че минаваш метъра с 300 лева, ама с 200 не знам се оправят.

Но по-гнусни са ми единствено такива като теб, които от 9 кладенеца в 10-ти вода носят само и само светът да им е крив.

Боклуци и корупция има навсякъде. Т'ва ако ти е аргумента да поставиш най-големите боклуци на власт просто не знам какво да ти кажа. На мен ми се струва абсурдно да се дупиш на система, която е най-известна с геноцида върху собствения си народ.

Мега фен Аватара на 102
    и са кой цитираш ве
    ако е климатроника той не е гласувал до ся през живота си

Мега фен
    ми чети му постовете е нали беше фен на четенето ;/

Мега фен Аватара на 102
    ahahaahhahhahahaha

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Какъв гаф, бе, момче. Неведнъж съм писал, че направо ме погнусява ситуацията с пенсионерите в нашата държава. Да не мислиш, че ми е кеф да ги гледам как си броят стотинките на касата ? Аз може и да мисля, че минаваш метъра с 300 лева, ама с 200 не знам се оправят.

Но по-гнусни са ми единствено такива като теб, които от 9 кладенеца в 10-ти вода носят само и само светът да им е крив.

Боклуци и корупция има навсякъде. Т'ва ако ти е аргумента да поставиш най-големите боклуци на власт просто не знам какво да ти кажа. На мен ми се струва абсурдно да се дупиш на система, която е най-известна с геноцида върху собствения си народ.
    Що трябва да ми е крив света ве? Че споделям неприкосновени истини за миналото и днес ли ве? Че съм против дивия капиталъм ли ?

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Интресно, по време на турското робство, което си е един доста тъмен период в човешката история, защо са се женели много млади и са имали многодетни семейства?
    щото е нямало е призарвативи и са вярвали в рода си, заразлика от днес.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    По времето на комунизма не са живели по-добре от западните си връстници. И дори сеге да се върне Живков в цялата си(т.е на послушен васал) власт пак ще живеем по-зле отколкото живее запада.
    Живков да не е господ да дойде и да оправи живота на тъпи кратуни като теб.
    По времето на комунизма нямаше дрога/почти/ , нямаше Спин, нямаше и пропаднала западна музика като целия сегашен комерс.
    Имаше всичко, което му трябва на човек, за да живве добре, останалото е човешка лакомия, а ти си типичния пример - тъп, но за сметка на това и нагъл, не можеш нищо, но искаш да ти плащат повече, отколкото заслужаваш и се оправдаваш с политиците.
    За нещастници като теб има един много точен израз - Надживял предназначението си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Живков да не е господ да дойде и да оправи живота на тъпи кратуни като теб.
    По времето на комунизма нямаше дрога/почти/ , нямаше Спин, нямаше и пропаднала западна музика като целия сегашен комерс.
    Имаше всичко, което му трябва на човек, за да живве добре, останалото е човешка лакомия, а ти си типичния пример - тъп, но за сметка на това и нагъл, не можеш нищо, но искаш да ти плащат повече, отколкото заслужаваш и се оправдаваш с политиците.

За нещастници като теб има един много точен израз - Надживял предназначението си.
    Тези са ти проблемите в днешното общество???!? Точно тези??
    Дрога може да не ползваш, кофти музика може да не слушаш и след като те е страх от спин можеш да не правиш безразборен секс.

Типична жертва на култа към личността, нищо не знаеш за Живков, освен че е "Първия, Великия, Любимия учител и т.н.". Освен със хумор по друг начин не могат да се приемат твоите писания.

А и най-важното => имало е кой да мисли вместо теб.
    Последно редактирано от Aeternal : 05-28-2014 на 20:48

"Американизма" и подменянето и разрушаването на ценностите не зависи от това колко богато е населението на която и да е държава, защото "американизма" се пропагандира навсякъде. Ние много се сърдим на нашите чалга-певачки, но те не са измислили нищо ново и нищо, което го няма в американския поп и шоу бизнес.

Не чух някой да се възмути, когато "то" излезе от бутафорна вагина на концерта си в София...

Тези са ти проблемите в днешното общество???!? Точно тези??
    Дрога може да не ползваш, кофти музика може да не слушаш и след като те е страх от спин можеш да не правиш безразборен секс.

Типична жертва на култа към личността, нищо не знаеш за Живков, освен че е "Първия, Великия, Любимия учител и т.н.". Освен със хумор по друг начин не могат да се приемат твоите писания.
    А и най-важното => имало е кой да мисли вместо теб.
    Бля, бля, бля
    Така като гледам не си способен да дадеш един аргумент, с който да защитиш малоумните си разсъждения.
    Преди не било добре, сега не било добре, комунистите са виновни за всичко, дори и за това, че си пълен идиот.

Мега фен
    как работи системата:
    Парламента има 30 нови коли s-класа за 240 депутата
    А София има 11 стари линейки за 2 милиона граждани.

Само аз ли виждам някакъв прикрит геноцид или е параноя.

Мега фен
    Бля, бля, бля
    Така като гледам не си способен да дадеш един аргумент, с който да защитиш малоумните си разсъждения.
    Преди не било добре, сега не било добре, комунистите са виновни за всичко, дори и за това, че си пълен идиот.
    Deja Vu.
    Странни думи от човек, чиито единствени аргументи са обиди, но ти явно толкова си можеш.
    golemiq_korab_minava поне се опитва да се аргументира.
    Ти от друга страна си толкова жалък в безсилието си, единствените средства за печелене на конфронтации са обидите и това ме забавлява и същеверемно обяснява защо продължавам да ти отговарям.

Толкова поста съм написал в тази тема, почни един по един да ги опровергаваш с факти, ще се радвам.
    Но за това се иска усилие, пък и най-малкото обща култура, нещо което на теб крещящо ти липсва.
    Така че си измисли още някоя причина що съм идиот.
    Обещавам, че няма много да се смея

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    как работи системата:

Като ги гледа човек колко често ходят на работа и една S clasa им е много.

Мега фен
    "Капитализъм е необикновеното вярване в това, че най- отвратителните от хората,
    заради своите най-отвратителни мотиви някак си ще работят в полза на всички "
    Джон Мейнард Кейнс

Мега фен
    http://www.techtimes.com/articles/39...thy-causes.htm

отвратителен човек

герой

Мега фен
    "Поне от 10 години насам Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс е на кръстоносен поход, целящ ваксинирането на всяко дете на планетата. Една от основните географски мишени е Африка, където липсата на хигиена и чиста вода са създали условия, при които безпроблемно виреят заболявания като менингит и малария. Но вместо да се опитат да отговорят на тези основни нужди, мултимилиардерите и многобройните им съюзници бият ваксини на местното население като решение на проблема, което, от своя страна, предизвика бум на случаи на парализа сред по-младите жители на Африка.

Както беше отразено наскоро от разследващата журналистка Кристин Ингланд, например малкото селце Гуро в северната част на Чад наскоро стана жертва на тъмната страна на тази ваксинационна програма, след като най-малко 50 младежи от района се парализираха след ваксинация с MenAfriVac – нова ваксина против менингит, разработена специално за Африка. Изтъквана като превантивен лек за менингит, ваксината MenAfriVac е причинила на всяко от децата (някои от които едва седемгодишни) халюцинации, конвулсии, а накрая и парализа.

А когато родителите и местните власти се опитали да се обадят на държавните служители от високите етажи на властта, за да потърсят помощ за засегнатите деца, техните молби били пренебрегнати."

http://zahariada.blog.bg/novini/2014...-geits.1252349

"Казано на обикновен език, един от най-влиятелните хора в света ясно заявява, че очаква ваксината да се използва за намаляване на ръста на населението. Когато Бил Гейтс говори за ваксини, той знае какво казва. През януари 2010 г. на елитния Световен икономически форум в Давос Гейтс обяви, че през следващото десетилетие фондацията му ще отдели 10 милиарда щатски долара (около 7,5 млрд. евро) за разработване и доставяне на нови ваксини за децата в развиващите се страни."

http://www.blitz.bg/article/18038

ПП: добрия благосклонен филантроп.

Мега фен
    http://debunkingdenialism.com/2013/0...-depopulation/

ПП: ретардът, който взима за чиста монета всичко, което разни болни мозъци пишат.

Мега фен
    аха, веднага почна да обижда, добрия капиталист.

Световната популация трябва да се намали с 50%
    Х. Кисинджър

ПП: добре, добре, успокой се, не го е казал.

http://vbox7.com/play:m228af20

http://vbox7.com/play:m8eae02a9d
    Последно редактирано от defender : 05-29-2014 на 00:00

@Aeternal съгласен съм, че обидите не са аргумент, но понякога просто на човек му кипва, защото с вас не се води дискусия, а слушаме едно и също, като развалена плоча...
    Особено впечатление ми прави онзи изтъкнат капиталист, дето първото нещо, което се сеща, че му е липсвало в предишния строй са бананите...

Deja Vu.
    Странни думи от човек, чиито единствени аргументи са обиди, но ти явно толкова си можеш.
    golemiq_korab_minava поне се опитва да се аргументира.
    Ти от друга страна си толкова жалък в безсилието си, единствените средства за печелене на конфронтации са обидите и това ме забавлява и същеверемно обяснява защо продължавам да ти отговарям.

Толкова поста съм написал в тази тема, почни един по един да ги опровергаваш с факти, ще се радвам.
    Но за това се иска усилие, пък и най-малкото обща култура, нещо което на теб крещящо ти липсва.
    Така че си измисли още някоя причина що съм идиот.
    Обещавам, че няма много да се смея
    Защо решаваш, че те обиждам, не го правя, ти сам се справяш доста добре.
    Ти не си дал един факт, от теб видях само градски легенди, които някой пуска, а най-залупените почват да им вярват.

Мега фен
    Защо решаваш, че те обиждам, не го правя, ти сам се справяш доста добре.
    Явно смяташ не само мен, но и останалите тук за тъпи.
    Явно Белене и лагера край Плевен са били градски легенди, 3-метровите стени с минни полета по границите са били легенди, корупцията и ръката на ДС и те са градски легенди.
    Живеели са по-добре от западно германци, французи англичани, ама не са го знаели, защото няма как да идат да видят, а за слушане на радио "Свободна Европа" са пращали в затвора(сигурно и това е легенда?).

Изобщо дайте да видим вашите 'аргументи' в защита на соц-а?
    1. Всичко били по-евтино => По онова време всичко навсякъде е били по-евтино. Самолетите Конкорд спряха да летят, защото не са рентабилини при тези високи цени на горивата.
    Цена на безнина в САЩ 1970г. => "Cost of a gallon(1 галон = почти 4 литра) of regular gas: $0.36"
    През 1970-та година една къща в Лондон е струвала към 5 000 паунда, което се равнява на 3-4 годишни заплати по онова време. Сега са над 200 000 паунда, на тях кой им е виновен, че са се дигнали цените?

2. Спин, музика, дрога => на тях вече ти отговорих.
    Друго?

А сега обори ти корупцията(факта, че всичко е ставало с връзки, дори тривиални неща като вкарването на детето в детска градина ), лудостта на Живков(Възродителния процес, продажбата на българския златен резерв за да покрие външните дългове, опита му да ни продаде тайно като 16-та република на СССР само за да остане на власт ),
    Общата сбърканост на режима(забраната за пътуване, цензурата, следенето, арестите, затворите, лагерите. Факта, че с НК от 1951 се премахва възможността членове на семейство да откажат да свидетелстват срещу едни срещу други, право което го имало дори и в "най-тъмните" фашистки години).
    Последно редактирано от Aeternal : 05-29-2014 на 06:41

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    как работи системата:

Не си само ти, всички го виждаме геноцида, и въобще не е прикрит. Лошото е, че нищо не може да се направи. Освен да го коментираме, друго не можем. Условията (статуквото) няма как да се променят, който и да е на власт, освен да обявим война на световното правителство.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Не си само ти, всички го виждаме геноцида, и въобще не е прикрит. Лошото е, че нищо не може да се направи. Освен да го коментираме, друго не можем. Условията (статуквото) няма как да се променят, който и да е на власт, освен да обявим война на световното правителство.
    Винаги така са избухвали войните. Една изощаваща велика сила се обавява срещу друга като взима куп по-малки в подкрепа.

Явно смяташ не само мен, но и останалите тук за тъпи.
    Явно Белене и лагера край Плевен са били градски легенди, 3-метровите стени с минни полета по границите са били легенди, корупцията и ръката на ДС и те са градски легенди.
    Живеели са по-добре от западно германци, французи англичани, ама не са го знаели, защото няма как да идат да видят, а за слушане на радио "Свободна Европа" са пращали в затвора(сигурно и това е легенда?).

Изобщо дайте да видим вашите 'аргументи' в защита на соц-а?
    1. Всичко били по-евтино => По онова време всичко навсякъде е били по-евтино. Самолетите Конкорд спряха да летят, защото не са рентабилини при тези високи цени на горивата.
    Цена на безнина в САЩ 1970г. => "Cost of a gallon(1 галон = почти 4 литра) of regular gas: $0.36"
    През 1970-та година една къща в Лондон е струвала към 5 000 паунда, което се равнява на 3-4 годишни заплати по онова време. Сега са над 200 000 паунда, на тях кой им е виновен, че са се дигнали цените?

2. Спин, музика, дрога => на тях вече ти отговорих.
    Друго?

А сега обори ти корупцията(факта, че всичко е ставало с връзки, дори тривиални неща като вкарването на детето в детска градина ), лудостта на Живков(Възродителния процес, продажбата на българския златен резерв за да покрие външните дългове, опита му да ни продаде тайно като 16-та република на СССР само за да остане на власт ),
    Общата сбърканост на режима(забраната за пътуване, цензурата, следенето, арестите, затворите, лагерите. Факта, че с НК от 1951 се премахва възможността членове на семейство да откажат да свидетелстват срещу едни срещу други, право което го имало дори и в "най-тъмните" фашистки години).
    Всичко, което посочи го е имало и на Запад. Всичко, което изброи не е било част от ежедневието и жовта на обикновения човек. Цените са били евтини и там, и тук, с изключение, че при нас е нямало такава престъпност, както в масово в кварталите на западните градове. Дядо ми е обиколил доста западни страни по онова време. Това, че границите са били строго охранявани не знам какво ти е пречило. В половин свят под контрола на СССР си можел да пътуваш. За останалата, ако работата ти го позволява.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 05-29-2014 на 14:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си