.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 277
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^ваште сигурно са страшно горди

А аз се радвам, че такива като теб ще ми носят бирата и ще ми редят мандарини в магазина

Явно системата работи както трябва.
    оо, надявай се да се издигнеш до там, че някой да ти носи бира или каквото и да е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    оо, надявай се да се издигнеш до там, че някой да ти носи бира или каквото и да е
    Ти щото никога не си влизал в заведение или магазин.
    :X
    Потресен съм! :Д

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Ти щото никога не си влизал в заведение или магазин.
    :X
    Потресен съм! :Д
    da. az nali sam kanibal, kato vlqza i si gonq servitiorkite

Мега фен
    "Митът, че капитализмът – това е демокрация
    Само при капитализма има демокрация. Този мит, е създаден, за да се предотврати обсъждането на други модели на социална организация. Твърди се, че всички те са диктатури. Става дума за присвояването на капитализма на такива понятия като свобода и демокрация, като по този начин се изкривява тяхното значение. В действителност, обществото е разделено на класи, а богатите, които са свръхмалцинство, доминират над всички останали. Тази капиталистическа „демокрация“ не е нищо друго, освен прикрита диктатура, а „демократичните реформи“ са обратния процес за постигане на напредък... Този мит също така служи като извинение да се критикуват и атакуват не-капиталистическите страни."

ПП: Перфектен
    Последно редактирано от defender : 06-06-2014 на 20:30

Мега фен
    "Не е никаква тайна за никого, че в постмодерния
    глобален ред на рисков капитализъм богатите и силни държави се
    разпореждат с останалите по-бедни държави както намерят за
    добре, тъй като последните са длъжници и са принудени да се
    задоволяват със сенчести практики и квазидемокрация. В частност,
    когато става дума за Европа, професорът по социология Улрих Бек,
    преподавател в Мюнхенския и Харвардския университет, а също в
    Париж и в Лондон, нарича групата от второстепенни държави
    „новата подчинена класа в Европейския съюз” и уточнява, че
    съдбата им далеч не е просто интеграция, за каквато непрекъснато
    се говори, а в най-добрия случай – особен вид неравностоен
    федерализъм, но в по-лошия случай – неоколониализъм.

Светът се дели на държави, които ползват спасителни фондове и на държави, които финансират фондовете...

Основният фактор все пак си остава военната мощ, на
    базата на която днес имаме една объркана, агресивна и
    самовлюбена Америка, която иска да обхване всяка точка
    на света, не допускайки, че това е невъзможно."

http://avtorski.pogled.info/article/...ite-na-vlastta
    Последно редактирано от defender : 06-07-2014 на 13:00

Мега фен
    Дела и документи за ужасите на отминалия режим

"Близо 30 000 държавни служители, лекари, съдии, свещеници, кметове, журналисти, учители, интелигенти и полицаи са избити веднага след 9 септември 1944 година - без съд и присъда. Архивите свидетелстват, че знакът за т. нар. „40 безотговорни дни" е даден лично от Георги Димитров от Москва. Малко по-късно, на 20 декември 1944 година Министерският съвет на отечественофронтовска България приема Наредба-закон за трудово-възпитателните общежития за политически опасни лица.

С помощта на съветски инструктори у нас е пренесен челен опит от системата на съветския ГУЛАГ /Главно управление на лагерите/. До 1962 г. през десетките български концлагери преминават над 28 530 „врагове на народа" - поне такива са данните от архивите на МВР, като статистиката за политическите концлагеристи се води едва от 1951 година. По неофициални данни - „враговете на народа", които вкусват ужасите на комунистическите концлагери са над 200 000."

trud.bg

ПП: по времето на комунизма може и да е нямало гладуващи хора, но не може да си затворим очите за това.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    не претендирам да горя от грамотност, но за хора които обясняват как било едно време, как децата били други и тн., сте сравните неграмотни повечето
    n00bs

Мега фен Аватара на anonymous908491
    За пореден път се учудвам на неумението ви да различавате публичен и частен сектор.
    Интересно що въведоха МВФ помниш ли? 1997-ма като при управлението на комунистите се оказа, че не можем сами да си управляваме валутата.
    А и още нещо което е интересно, като спомена монопола на долара, не знам дали знаеш до разпадането на съюза в каква валута са сметките на СССР и коя некадърна икономика го отнася, като Рейгън нарочно смъква цената на долара.
    хахаххаха, нямам думи, Рейгън бил смъквал нещо си, а МВФ беше въведен нарочно с едничката цел да се ограби напълно държавата. Спестяванията на хората бяха десетки пъти по-малки по размер в сравнение с ограбеното с приватизацията.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Голямо изкуство е много да приказваш, а в крайна сметка нищо съществено да не кажеш. Ран-ът, който ти смяташ за глупост е отдавна в действие, само че у нас все още е останал патриархалния начин на живот или поминък ако щеш, за това действието му е по-бавно. Отровните храни, с красива опаковка и психическият тормоз на населението действат, но по-бавно от очакваното. Новото психо оръжие на Брюксел, към пълно подчинение на малките е: - "щастливи крави", "щастливи кокошки", щастливи прасета", "щастливи кучета" и задължително "НЕЩАСТНИ ХОРА". Знам, че имаш претенции за най-интелигентен, но самоизтъкването ти говори друго за теб, щом не виждаш очевадното.
    Какво очевадно да видя? Че Европа налага в границите си политика за защита на потребителите, която има свой легитимен орган във всяка държава, а ти ми разправяш глупости за отровни храни и психо тормози? Ти малоумен ли си?

Ран-ът е една най-обикновена икономическа препоръка на двама видни учени в тази област, която така и не се е изпълнила заради алчността на Луканов и ко.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Дела и документи за ужасите на отминалия режим

"Близо 30 000 държавни служители, лекари, съдии, свещеници, кметове, журналисти, учители, интелигенти и полицаи са избити веднага след 9 септември 1944 година - без съд и присъда. Архивите свидетелстват, че знакът за т. нар. „40 безотговорни дни" е даден лично от Георги Димитров от Москва. Малко по-късно, на 20 декември 1944 година Министерският съвет на отечественофронтовска България приема Наредба-закон за трудово-възпитателните общежития за политически опасни лица.

С помощта на съветски инструктори у нас е пренесен челен опит от системата на съветския ГУЛАГ /Главно управление на лагерите/. До 1962 г. през десетките български концлагери преминават над 28 530 „врагове на народа" - поне такива са данните от архивите на МВР, като статистиката за политическите концлагеристи се води едва от 1951 година. По неофициални данни - „враговете на народа", които вкусват ужасите на комунистическите концлагери са над 200 000."

trud.bg

ПП: по времето на комунизма може и да е нямало гладуващи хора, но не може да си затворим очите за това.
    Откога го повтарям... Естествено сега някой слабоумник ще изскочи с твърдението, че всичко това е напълно нормално.

А ако знаеш в СССР колко по-зле е било...
    Welcome to the Jungle...

ти си тъпак, честно.
    СССР пада заради алчната природа на хората.
    жалко че още има някои, които си вярват, че днес живеят по-здравословно.

Ето, че слабоумникът се появи.

Едва ли съм по-голям тъпак от теб. Не аз съм супер заблудения неграмотник, който не може да върже 2 смислени изречения и не е прочел една книга през живота си, обаче убедено говори за неща, които нито е преживял, нито разбира.
    Welcome to the Jungle...

ти си заблудена крава.

най-малко искам с теб да се сравнявам със заблудени крави, не съм на тяхното ниво.

Мда, ти си на нивото на братята ти по съдба от Могилино.
    Welcome to the Jungle...

,,ммдаа.'' -гейско е,, сега разбирам всичко, ти си бил гей, а ЕС ти позволява гейски хареми... пък братята от Могилино те бият

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Откога го повтарям... Естествено сега някой слабоумник ще изскочи с твърдението, че всичко това е напълно нормално.

А ако знаеш в СССР колко по-зле е било...
    е, но да не забравяме, че при днешната система от 9 милиона българи, останаха 6 милиона.
    то си прилича на геноцид, но сега всичко става някак си прикрито, някак си "демократично".

ПП: отделно ни напълниха с бежанци

България или Афганистан? Махалата в Пазарджик
    http://youtu.be/25EJIu_Rjdw

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    е, но да не забравяме, че при днешната система от 9 милиона българи, останаха 6 милиона.
    то си прилича на геноцид, но сега всичко става някак си прикрито, някак си "демократично".

ПП: отделно ни напълниха с бежанци
    Останаха толкова главно заради емиграцията и застаряващото ни население. Вината и за двете е на малоумните ни управляващи, които правят живота в държавата ни все по-труден.

И бяхме 8, не 9 млн, а сега сме малко под 7. Участвах в последното национално преброяване и имам поглед върху цифрите.
    Welcome to the Jungle...

около 9 200 000 сме били първо, а второ демографската криза се задълбочава. Политиците ни винаги са били малоумни и няма признаци на поумняваме, така че с тази система - изчезваме.

Мега фен
    около 9 200 000 сме били първо, а второ демографската криза се задълбочава. Политиците ни винаги са били малоумни и няма признаци на поумняваме, така че с тази система - изчезваме.
    Помисли за малко => с корумпирани/малоумни политици каквато и да е системата резултата е един и същ.

Мега фен
    заблудена крава вика

АХАХАХХХАХАХАХАА

баси загубеняка

Помисли за малко => с корумпирани/малоумни политици каквато и да е системата резултата е един и същ.
    9>6

Мега фен
    9>6
    И това не е закономерно?
    След като населението ни започва да застарява още през 50-те години. След като хората са държани като животни в клетка до 1989 е нормално да искат да видят свят.
    Естествено и сегашната мизерия и безправие много допринасят.
    И пак ти казвам, помисли и ми кажи как смяна на системата ще се пребори със човешките недостатъци и корупцията?

Мега фен
    ама много ме изкефи невероятно демократичното посещение на тримата американки сенатори на седенка с Орешарски и демократичната смяна на курса ни на 180 градуса.

толкова демократично и суверенно ми стана в душата като го видях.
    Последно редактирано от defender : 06-09-2014 на 20:35

.
    И пак ти казвам, помисли и ми кажи как смяна на системата ще се пребори със човешките недостатъци и корупцията?
    Айде спри се. Раждаемостта днес е отрицателна. Не преди. Защо тогава не са бягали хората в чужбина? Почти всички от моя клас заминаха. Всички деца се обучават още от малки да заминават. Дори не се замислят вече да остават..
    Системата от една партия в такъв случаи е много по-добра, от колкото 100 такива да се събарят и само да крадат. Като не се разбират, всеки прави каквото си иска и накрая нищо не е готово. А пък и властта е ицяло разпръсната в частие сектор. Отново няма единство, всеки гледа себе си и тъпче за себе си. Тоя който има - има, а останалите да си гледат работата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си