- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Каква е ползата и каква е вредата от членството на България в Европейския съюз?
Както са ти отговорили - "изродско мислене". Ако не бяхме колективни и задружни през Турското робство какво? Значи хора като Ботев и Левски, които са умряли за целия народ и за да те има днес тебе са правили нещо безмислено. Може би, такива като тебе ме карат да си мисля, че не е трябвало да се жертват...
Това твоето е типично селяндурско мислене, облечено в оправдания за "конкурентност". Точно, защото всеки гледа и мисли само за себе си сме на това дередже, приятел. И ще ти дам един пример. Във всеки блок в България всеки си прави някаква изолацийка - един в лилаво, друг в лайняно кафяво, трети в оранжево...ама остави това. Тия на първия етаж казват - не ми дреме, че няма асансьор, аз съм на първия етаж. Тия от втория викат - не е моя работа да чистя пред входа, що даже и да не си хвърлям боклучета на първия етаж. На третия викат - какво като тече покрива, не съм на последния етаж...и за това блоковете, които айде да не уточняваме кой ги е строил, са на това състояние. Същото е и с държавата ни.