.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 277

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Отдавна му мина времето на колективното. Това беше в социализма. Сега всеки си гледа собствената паничка. Щом ти лично си добре какво ти пука за средното ниво? Професията ти е достатъчна да си докараш много прилично месечно заплащане. Точно това, за което говоря - да си конкурентен.
    извергско капиталистическо мислене.
    Не случайно пак се завръща комунизма, имайте го предвид за децата си.
    ако през социализма е било забранено вероизповеданието, сега християнските ценности съвсем се затриха

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    извергско капиталистическо мислене.
    Не случайно пак се завръща комунизма, имайте го предвид за децата си.
    ако през социализма е било забранено вероизповеданието, сега християнските ценности съвсем се затриха
    Тогава въобще не ги е имало. Аз не знам за друг режим така грозно разделял хората, както безкласовото социалистическо общество.
    Комунизма няма да се завърне никога, не си прави илюзии, това че баба и дядо въздишат и си ги говорят тези неща нищо не значи.

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Тогава въобще не ги е имало. Аз не знам за друг режим така грозно разделял хората, както безкласовото социалистическо общество.
    Комунизма няма да се завърне никога, не си прави илюзии, това че баба и дядо въздишат и си ги говорят тези неща нищо не значи.
    Не се прави на много умен. Ако не се завърне комунизма, ще се наложи нещо ново, което пак няма да е от изгода за всички.
    Никой през комунизма не те е примизявал до циганин. Всеки се е гледал образованието и развитието си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си