.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Крем

Hybrid View

Крем

може ли някой да ми препоръча депилиращ крем? или нещо подобно става въпрос за обезкосмяване от колената на горе и не мога с кола маска защото ме боли адски много и стават гадни сининки , които и да искам не мога да скрия за самобръсначка даже и не съм мислила и затова крайния ми вариант е крема , обаче нямам никаква представа кой да си взема D:

Със самобръсначка или крем е едно и също. Дори самобръсначката е доста по-добър вариант, защото не е пълна с отровни химични съединения по азбучен ред и няма никога да ти докара обрив.
    Очевидно не правиш нещо както трябва, защото аз точно там вече винаги се минавам с кола маска и синини досега не съм си докарвала.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

не говоря за някакви огромни синини , ами такива мънички и дразнещи окото самобръсначка никога не съм ползвала и страшно много ме е страх да не се порежа и за това нямам особено големи намерения да пробвам с нея .

С епилатор също минавам косъмчетата ама е много бавно и досадно , на болката вече свикнах за това най-удачно ми се вижда крема

едит; също и една приятелка ми беше споменавала някаква пяна , която след като се напръскаш изчакваш цифра време и после я махаш с хавлиена кърпа и е по- дълготрайно от депилиращия крем и самобръсначката - някой знае ли за каква точно става въпрос ?
    Последно редактирано от 420 : 05-25-2014 на 13:15

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от 420 Виж мнението
    не говоря за някакви огромни синини , ами такива мънички и дразнещи окото самобръсначка никога не съм ползвала и страшно много ме е страх да не се порежа и за това нямам особено големи намерения да пробвам с нея .

С епилатор също минавам косъмчетата ама е много бавно и досадно , на болката вече свикнах за това най-удачно ми се вижда крема

едит; също и една приятелка ми беше споменавала някаква пяна , която след като се напръскаш изчакваш цифра време и после я махаш с хавлиена кърпа и е по- дълготрайно от депилиращия крем и самобръсначката - някой знае ли за каква точно става въпрос ?
    Много трудно човек може да се пореже със самобръсначка Питай майка си да ти покаже, но не е голяа философия! по-евтино, лесно и по-бързо

Аз съм доволна от кремовете на Veet Сравнително трайни и не чакаш много време преди да ги премахнеш;от 5 до 10 минути.

Супер фен Аватара на girl91
    Аз използвам крем на Дева с алое вера и зелен чай, пише, че е готов за 5 минути, аз го оставям за около 7-8, но не го използвам за краката, а за ръцете над лакътя. Иначе със самобръсначка не е страшно, може да си вземеш гел за бръснене. Има такива продукти под формата на пяна, но няма логика ефектът от тях да е по-дълготраен от този на крем депилатоара, защото те също премахват само тази част на косъма, която се намира над кожата, не премахва косъмчетата от корена.

Повече от фен
    Този крем на Avon е хубав
    http://www.enzo.bg/avon/skin-so-soft...vitelna-kozha/

значи взех си днеска този на дева и си върши работата г/д въпреки че мирише отвратително , но забелязах че една част от косъмчетата ги маха напълно а другата са някакси на половина ?! седях с него към 6-7 мин. повече ли трябваше?

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Обръсни ги, не е толкова страшно..... По-бързо и евтино е. Освен това не отнема време, особено ако е само за коленете - докато си под душа става точно за 2мин.

аз крема си го взех за бедрата, защото наистина не ми понася колата там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си