.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Съвет

Demetria_
    Guest

Съвет

Здравейте,на 16 години съм.Наближава лятото и всички са с къси гащи,баща ми не ми дава да се епилирам,нито да се бръсна,майка ми много пъти е говорила с него,но той не ми дава.Той не ми дава и да имам гадже,забранява ми толкова много неща.Срам ме е,когато излизам с приятели или с гаджето си,да съм по къси гащи,рокли или поли.Да не говорим,че не ми дава и да нося сутиен,а аз имам нужда.Много съм срамежлива пред другите да излизам така,но той настоява и не се отмята.Какъв съвет бихте ми дали ?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Е обясни му как се чувстваш, верно много тъпо прави.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Може да е вид грях, може да нямам право да говоря такива работи, ама баща ти е тъпа свиня от 17 век. Обясни му, че те е срам да ходиш неепилирана, без сутиен... Просто му кажи, че се срамуваш от това, в което той те превръща. Би трябвало за го заболи и да се осъзнае. Ненормално е така да ограничаваш момиче.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Кажи на майка си да спре да се епилира да видим дали ще му хареса.

Епилирай се. Излез и си купи сутиен. Постави го пред свършен факт. Нека разбере, че си достатъчно голяма, за да взимаш сама решенията, които те засягат пряко. Ако се стигне до скандал или наказание, седни и кротко му обясни, че не се чувстваш добре, че имаш нужда да се грижиш за себе си, напомни му, че го уважаваш и уважаваш мнението му, но това е въпрос, който засяга само и единствено теб.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Danica Виж мнението
    Епилирай се. Излез и си купи сутиен. Постави го пред свършен факт. Нека разбере, че си достатъчно голяма, за да взимаш сама решенията, които те засягат пряко. Ако се стигне до скандал или наказание, седни и кротко му обясни, че не се чувстваш добре, че имаш нужда да се грижиш за себе си, напомни му, че го уважаваш и уважаваш мнението му, но това е въпрос, който засяга само и единствено теб.
    Много правилно. Верно, какво ще ти направи реално? Послушай колежката.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Баща ти да няма някакви психични отклонения?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    +

По добре да действаш, отколкото да плачеш.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на mayaaa
    Това! Може да ти се ядоса, да вдигне скандал до небето, но като види, че няма да се промениш от това, все ще се примири. Пък и щом майка ти те защитава - действай.

Съвсем сериозно му кажи да отиде при психиатър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си