- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега?
Здравейте и от мен.Ето я и моята история.Ходя с едно момче от 2 години вече.Преди известно време(има няма 9 месеца) излизах с приятелка и се целувах с едно друго момче,под въздействието на алкохола.Не знам как но моя приятел е разбрал за това нещо и не иска да е с мен вече.Той е зодия стрелец и много не умее да си сдържа нервите.Но дойде при мен говорихме и пак нищо.А най-тъпото е че си мисли че съм правила секс с онова другото момче и не ми вярва че не съм му изневерила по такъв начин.Кажете ми какво да правя.Дайте ми някакъв съвет.Благодаря предварително!
Каквото и да направиш той вече те смята за курва.И не само той.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
А ти самата сигурна ли си, че не си спала с него под въздействието на еди кво си? Това са жалки оправдания. Не очаквай да ти повярва.
Какво да правиш? Самонакажи се, че си такава жалка курветина. Помоли го за прошка и се надявай за най-доброто.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Това, че си била под въздействието на алкохол не може да бъде никакво оправдание. Решението да се напиеш си е било твое, следователно си отговорна и за дейстията си. А това каква зодия е, няма нищо общо, на никого няма да му е приятно да знае, че приятелката му се натиска с други момчета, понеже не си знае лимита.
Освен да му се извиниш, друго не можеш да направиш.
Ама за какво пиете като не знаете после кво вършите .Приятелят ти ако има малко достойство няма да ти се върже на оправданията и ще ти бие шута .
Първо не съм се натискала с другото момче а просто се целунахме и това е ... не съм се напивала и съм сигурна че не съм си лягала с друг освен с приятеля ми!Извинявах се хиляди пъти и нищо.Как да си изкупя вината?
Ох, извинете, моя е грешката, не сте се натискали и не си била пияна, просто си го целунала под въздействието на алкохола. След като не можеш да си контролираш действията и да отказаш, значи си била пияна, освен ако принципно не си трудна.. смисъл трудно да отказваш![]()
И аз да съм на приятелят ти и аз ще ти бия шута.
колкото и да му се извиняваш;ако той не реши да ти прости и да се сдобрите,няма как да оправиш нещата.станалото станало,не можеш да върнеш времето назад.случката може само да ти е за урок.![]()
Ти си по официални данни лека жена и заслужаваш такъв приятел да имаш който да те направи на гъз, като пред очите ти сваля други и се целува с други...и после ти каже, че не е това което си мислиш...:v
Която и да е зодия мъж или жена ще се ядоса!2 години си ги пратила по дяволите ей така.Честито да ти е.тъпо е да кажеш че "само"си се целувала.То разбирам да е било по бузката да го приемаш за нещо минимално.Откази се от момчето,по-добре ще му е без тебе.Иди се напии и се целувай докато ти мине.
Това, че си била пияна не е оправдание. Разбила си му сърцето... Какво очакваш да направи? Да ти каже "А, няма никакъв проблем, да."!? В грешка си. Сърдечно го помоли да ти прости и се надявай на най-доброто. Ако не стане, то значи всичко между вас е приключило. И не виждам каква връзка има зодията с това!?
И какво като си била пияна? Всички сме се напивали някога, ама пък да се целувап с друг.. Пак си е изневяра, а извиненията не връщат времето назад... Единственото, което можеш да направиш и е да чакаш да прецени как да постъпи с теб.
Нормално момчето да те зареже след като си направила така на теб ще ти е добре ли той като се напие и да се целува с друго момиче и после само да се оправдава че го е направил под въздействието на алкохола??
Ми като не си му казала ти, а сам е разбрал.. ако му беше разказала, може би щяхте да оправите нещата и той щеше да ти има доверие. В момента обаче няма и причина да мисли, че казваш истината.