.

Виж резултатите на анкетата: За или против казармата

Гласували
7. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Против

5 71,43%
  • За

2 28,57%
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Exclamation Последната дума за казармата (най-вероятно няма да е последната)

Макар че казармата отдавна вече не е факт, все още се вдига шум около това дали тя трябва да се върне, като доказателство за това е анкетата на началната страница на сайта. Аз съм твърдо против, като по-късно ще каза защо. Първо искам да наблегна на факта, че масата хора, които коментираха "за" бяха момичета, чиито доводи бяха че в казармата ставаш истински мъж, и, че днешните момчета "били женствени и затова имали нужда от казарма". Ами, скъпи момичета, имам една новина за вас - вие направихте момчетата женствени! Да, така е, защото когато изляза по къси гащи и всички момичета ми казват - "Иу, какъв си космат, обръсни си краката..." и т.н. След това влизам във форума, където някое момче пита "Дали да си обръсна краката/ръцете/половите органи/някоя друга част на тялото?" и всички момичета му казват "Да, направи го, щом ние момичетата го правим, защо не и момчетата?", и после същите тия момичета (говоря като цяло, никой да не се обиди) коментират под анкета за казармата "О, трябва да има казарма, момчетата в днешно време са женствени!". Еми тая логика аз не я разбирам.
    Също не разбирам как е възможно да казваш, че искаш казарма, като не знаеш за всичките зверства, които са се извършвали в казармата. Знаете ли, през 2002г. пиян сержант минал с камиона си през палатка със спящи войници, като прегазил главата на един редник? Въпросното момче издъхнало във военна болница, след като прекарал 408 часа в кома. Лекарите казали: "Момчето практически нямаше мозък, просто чакахме силното му сърце да спре.". А през 1992г. един новобранец е бил надут с компресор от по-стари войници. И това са само малка част от зверствата. Прочетете тази статия http://www.temanews.com/index.php?p=...=458&aid=10755 и ще ви стане ясно защо аз съм абсолютно ПРОТИВ връщането на казармата.
    Последно редактирано от rob_na_daskalo : 05-26-2014 на 11:43

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си