.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Дали съм бременна?

Здравейте. От няколко дена много се притеснявам " дали не съм бременна? " С приятеля ми го направихме без презерватив... Беше леко пийнал и не съм сигурна къде свърши.. Имаше доста по бельото ми, но имаше и навън около влагалището.. Не вземам никакви хапчета и ме е страх да си направя тест....

Повече от фен
    Ей сега ще извадим кристалното кълбо, 'щото то не е толкова страшно, колкото един тест...
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    И ти с какъв акъл правиш секс с някой, и то без да се пазиш, когато е в такова състояние и е ясно, че може би няма особен контрол върху себе си в точно този момент?
    А сега се притеснявай, защото никой няма как да ти каже дали си или не си бременна. Честито.

невежеството и глупостта са безкрайни, само темата "мога ли да забременея от свирка" бие по тъпотия.
    иначе защо не звънеш на маговете по фентв, ние тук нямаме такива способности...

Направи си тест бе жена, доколкото знам теста не хапе, но ако някой го е ухапал да каже все пак да се пазим..

Повече от фен Аватара на analgin
    Може да си забременяла, може и да не си забременяла.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ми, ако си била в овулация...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Вероятно е рано за тест, той се прави 2 седмици след рисковия акт или при закъснение на цикъла. Ама ще чакаш, ако до тогава не ти е дошло си вземи тест и толкова.

Бременна си! Честито! И да почерпиш близки, роднини и форума!

Ще те разочаровам с почерпката

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ^^Какво излиза, че от много паника файда няма .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ttttv Виж мнението
    Ще те разочаровам с почерпката
    Честита менструация.
    Заключвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си