- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна?
Здравейте. От няколко дена много се притеснявам " дали не съм бременна? " С приятеля ми го направихме без презерватив... Беше леко пийнал и не съм сигурна къде свърши.. Имаше доста по бельото ми, но имаше и навън около влагалището.. Не вземам никакви хапчета и ме е страх да си направя тест....
Ей сега ще извадим кристалното кълбо, 'щото то не е толкова страшно, колкото един тест...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
И ти с какъв акъл правиш секс с някой, и то без да се пазиш, когато е в такова състояние и е ясно, че може би няма особен контрол върху себе си в точно този момент?
А сега се притеснявай, защото никой няма как да ти каже дали си или не си бременна. Честито.
невежеството и глупостта са безкрайни, само темата "мога ли да забременея от свирка" бие по тъпотия.
иначе защо не звънеш на маговете по фентв, ние тук нямаме такива способности...
![]()
Направи си тест бе жена, доколкото знам теста не хапе, но ако някой го е ухапал да каже все пак да се пазим..
Може да си забременяла, може и да не си забременяла.
Вероятно е рано за тест, той се прави 2 седмици след рисковия акт или при закъснение на цикъла. Ама ще чакаш, ако до тогава не ти е дошло си вземи тест и толкова.
Бременна си! Честито! И да почерпиш близки, роднини и форума!![]()
Ще те разочаровам с почерпката![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!