- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли тайна която никой не знае?
Чи за к'во съм я наречил тайна.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Аз имам тайна от най близките не е голяма, но си е моята тайна. Много обичам да се къпя с дрехи в банята и да плувам просто ме кефи страшно много това мисълта, че ще се измокря както и да ходя под дъжда и да усещам как се стича водата по гърба и гърдите ми. Ето споделих си моята шантава тайна. Ще се радвам ако и друг го кефи да ми пише.
Всеки има тайни.
Да, имам! Не съм казвала на никой до сега. По рождение аз съм момче и се казвам Пешо, но преди 6 месеца си назначих операция за смяна на пола в Тайланд (там е най-евтино). И така половин година след това вече приятелите ми викат Диди, а аз се радвам на новите си придобивки след операцията.
Да, имам.
Нали затова е тайна - пази се, за да не бъде разкрита.
да *тайни ...
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Чак тайни, които никой да не знае, нямам. Все някоя е споделена с най-добрата ми приятелка или с някой друг приятел.
Тайни, в най-пълния смисъл на думата, нямам. Има определени неща, които пазя за себе си, но само толкова. С момчетата толкова често стигаме до дълбоки разговори и дискутираме не само мнение по дадена тема, а целия процес, че чак се учудвам.