Здравейте! Наистина ми трябва съвет как да постъпя..... Преди 3 месеца тръгнах с едно момче, като на шега. Аз съм на 18, той е на 20. До тук добре. Това е първата ми по-сериозна връзка, защото всичките ми връзки са били с дълготрайност не по-дълга от месец. Привързах се към него, той към мен също. Смело твърдя, че за тези 3 месеца в мен наистина напира чувството, че го обичам. До тук всичко е по мед и масло, но.... Спахме заедно в началото на вторият месец (не ми е първи!), и от тогава редовно си практикуваме нещата в леглото, но преди няколко дни той ми каза, че не е доволен изобщо. Той е третото момче с което съм спала и да, наистина може да не съм толкова опитна, колкото си мислех. Всичко с него обаче върви зле. Не ми дава да излизам с приятелките си, не ми дава да говоря с който и да било по телефона, докато съм с него, не ми позволява да си проверявам Фейсбука и т.н.. Но не е там проблема. Проблема е, че иска да сбъдвам секс фантазиите му, а когато го попитам какви са те, не ми отговаря и почва да се заяжда.. Не ми е ясно как да ги сбъдна. Каза ми да чета в Гугъл, но какво да чета в Гугъл?! Казва ми, че имам перфектното тяло, но не съм знаела как да го използвам. Явно съм доста глупава, щом не успявам да разбера какво искаше да ми каже с тези думи.... Моля Ви, дайте ми някакъв съвет как да се отнасям с него, защото ако не сме под завивките сме като куче и котка. Мълчим си, гледаме се тъпо, постоянно си викаме и куп други неща... Благодаря Ви предварително!