Цитирай Първоначално написано от pass4y Виж мнението
Здравейте,

накратко моите опасения ще ви разкажа , аз съм на 23 тя е на 18 , виждаме се от 5 месеца и малко повече, като отначало не смятах че ще станат нещата такива.. Обаче май се влюбих в това момиче.. Тя е девствена и още не сме правили секс, каза ми че не е готова и аз и казах че ще я изчакам докато стане.. Макар че, някакъв път я натискам и тя се включва в играта , но когато дойде момента се спира.. както и да е не е това проблема , ще я чакам колкото трябва.. Проблема ми е това че през последните дни по често се виждахме , а сега завърши и се прибира към вкъщи , не сме в един град, тя е на 40 км оттука, и от септември най-вероятно ще е студентка в някъв друг град, за сметка на това пък аз завършвам Университета тази година.. Така де разстоянието не е проблем за мен, ше отида да я видя всеки път щом мога. Проблема ми е че се прибързах твърде лесно и може би бързо.. Тя ми каза първи че ме обича, аз също и го казах после.. Но ме е страх оттова да не ме зареже, усещам че и е яко докато е с мен, смее се постоянно. Чуствам я много близка, и за мен нещата са сериозни, може би открих най-накрая това което търсех. Но незнам как тя усеща нещата. Освен това ме е страх да не вземе да ми изневери, макар че тя не изглежда да е такава, все пак не мога да спра да мисля че може да се случи такова нещо... просто мисълта че ще я видя с друг ме побърква, а до сега не е имало никакви поводи за такива мисли.. Кажете ми как да спра да се побърквам и да си мисля постоянно за нея.. и да си вкарвам такива мисли в главата.. И дайте идея как да я задържам.. не искам да я загубя..
Здравей,ако тя те обича истински никога няма да ти изневери,но нали знаеш,че за някои жени материалния свят е на първо място и никога дори не се влюбват истински в някой.Моят съвет е да й кажеш за своите страхове и да видиш какво ще ти каже тя.Щом не си я виждал с друго момче,значи няма повод за страх,но мисля,че те е хванала параноята,затова лекувай се.