В общи линии е това:
Аз съм доста пълна и това е на хормонална основа- имам проблем с щитовидната жлеза. Лекарят ми изписа хормон след изследването и в момента съм на лечение, но всичко става много бавно и внимателно. За това вероятно още година-две ще съм все толкова пълна и неприятна на вид.
Но освен това съм и страшно самотна. Нормално е момчетата да не харесват тяло като моето, тъй като те търсят главно секс, а аз търся .. НЕ САМО това. Интелигентна компания, подкрепа и смях са нещо, което наистина искам да открия в някого.
Проблемът е там- аз съм в малък град, пълен главно с глупави момчета. Също от една страна килограмите ми пречат, от друга страна догодина съм абитуриентка и общо взето съм прекарала училищния си живот само с две сериозни връзки. Не се оплаквам от това, а от самотата, която ме е налегнала в последно време. Способна съм да приема различен човек, но проблемът е, че съвсем няма желаещи.. А да си търся момичета приятелки никой няма да ме убеди, защото тук женските са змии! Злобни, коварни змии. Просто намирам в повечето момичета на моята възраст качества, които със всичка сила се стремя да изкореня от себе си, тъй като ме отвращават.
Не бих казала, че съм толкова скучен човек. Но се поставям на мястото на другия пол и разбирам, че е трудно някой да ме хареса, когато съм такова бурито от... ъх.. лой.
Посъветвайте ме за две неща:
- Как да се справя със самотата, когато най-добрите ми приятели завършиха или се разотиваха нанякъде, а останалите в момента имат гаджета и е неуместно и неразумно да им се меся във връзките.
- Как да променя ситуацията с отблъскващия си вид, когато всякакви диети и претоварвания са ми забранени? Не че не се поддържам или някакви такива противни неща, просто съм с едро тяло. Чувала съм коментари по свой адрес "Тя е бахти пича, само дето е толкова пълна" и тн..
Как да постъпя, хора?