Знаеш ли, винаги са ми дразнили такива като теб. По-пълни или направо дебели момичета, на които все другите са им виновни - ТЕ не харесва, ТЕ не търсят, ТЕ не искат... Ако някой не те харесва, защо вместо да гледаш неговите вкусове, не обърнеш внимание на начина, по който сама се възприемаш?! Може би ще видиш защо и другите не проявяват интерес.
Винаги ми е било странно как някои пълни момичета виждат себе си като дебели, отвратителни, отблъскващи и ги е срам да се съблекат голи пред друг човек или дори да се погледнат в огледалото, но в същото време очакват да дойде някой, който да ги накара да се чувстват като принцеси от приказките.
Не познавам момиче, което харесва себе си и в същото време му пречат килограмите, независимо дали въпросното момиче е супер слабо или супер дебело.
Вярно - има ограничени хора, които гледат САМО външността и по нея съдят, но външността не определя характера.
Нормално било момчетата да не харесват тяло като твоето... На мен пък много по-нормално ми звучи момчетата да не харесват момичета, които само за тялото си говорят и само за него се притесняват и не си дават шанс за малко забавление.
След като търсиш интелигентна компания, забавления и смях, запитай се и ти какво предлагаш. Защото не може да излъчваш само негативизми към себе си, а да очакваш да получиш нещо повече.

Та, съветвам те да обърнеш внимание на себе си.
Това не означава да се тъпчеш с хормони, а да се възприемеш такава, каквато си и да извлечеш максимума от това. Не си струва да си прекарваш тийн годините по такъв начин. Не трябва и да пишеш/говориш неща от сорта на "Способна съм да приема различен човек, но проблемът е, че съвсем няма желаещи..", сякаш си готова да приемеш всичко, което приема теб, а това пък от своя страна е голяма саможертва.
Проблемът ти не е в килограмите/тялото, а в главата.