- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- САМОТА И ГАДНА БОЛНА ДЕБЕЛОСТ :///
Охх точно заради това си ми любимец..
Към авторката: Доскоро се срамувах от тялото си без реално да имам причина да го правя..Вероятно доста време от живота си съм прекарала пред огледалото, чудейки се как да скрия корема си и дали тези дънки/клин/панталон не очертават прекалено много "дебелите" ми крака. Слава Богу, не съм се и опитвала да отслабна, единственото, което завиших беше спортуването..Което доста ми помогна, честно казано..Не съм много сигурна дали именно заради спорта се харесвам много повече или защото израстнах, но на теб ти предлагам да направиш точно същото..Спортувай..
И също..Недей да изолираш останалите заради представите ти за тях..Ясно е, че в днешно време /а и не само между другото/ сейн хората са кът /надявам се да различаваш умен от сейн/, но това не значи, че трябва да отблъскваш всеки около теб заради това. Аз лично меко казано не харесвам днешното общество, но това мое мнение си остава за мен..На околните не показвам това, защото така изолирам тях от себе си и следва това, което си постигнали ти, а именно самотата..Недей да изолираш хора, момиче! Усмихвай се повече, говори повече с класа си, с хората на спирката, с хората в автобуса, с тези, които седят на съседната маса в кафето/ресторанта/закусвалнята, ако щеш, заговори и някой случаен човек на улицата, правейки му комплимент..Общувай..Не изолирай самата себе си от света..