.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

уфф...поредната тема дали съм бременна? :(

Здравейте! Умирам от притеснение, защото на 21 май с приятеля ми правихме секс с презерватив (както винаги), но този път презерватива се скъса...:Х Много се притесних, но той ме успокои, че не е свършвал и всичко е наред, но сега обаче ще откача, защото трябваше вчера (на 27 май) да ми дойде, а вместо това днес когато отидох до тоалетната и се избърсах забелязах, че имам бледо червено течение, но дори не е на капки по бельото, а само когато се избърша, тоест е много слабо, а четох, че това е симптом на бременност...Ще откача Не е свършвал, не бях в овулация, но все пак дали има някакъв шанс от предеякулационната течност или и аз не знам. :Х Извинявам се, че пиша като побъркана просто много съм притеснена. Моля да ме разберете и ако някой е изпадал в подобна ситуация да ми каже дали е възможно да съм забременяла. Благодаря предварително! <3

Е щом не е свършил в теб е излишно да се притесняваш... а ти как рзбра че той не те лъже, той свърши ли навън, видя ли това или не си?
    Все пак си проследи цикъла, би трябвало да ти дойде макар и с малко закъснение... но по-скоро не си бременна и не се шашкай толкова - при всеки се е късал презерватив, най-често става ако сте използвали някакво олио за смазване (за целта има лубриканти)...
    За това за напред е желателно дали с презерватив или не, винаги да свършва извън влагалището ти - устата ти е добро алтернативно място...

Да, свърши буквално на леглото ми...така разбрахме, че се е скъсал и ме притеснява и това, че не знам колко време сме го правили със скъсан презерватив. Благодаря ти много и междудругото "течението" се усили, може би това е просто цикъла ми, но се е изменил и в началото е било слабо течение.

Ако толкова много се притесняваш тест за бременност се прави от 7-ия ден след акта нататък. Купи си един и приключи със въпроса веднъж завинаги!

И ако се окаже, че съм не ми се мисли какво ще правя..... Aми ако е цветна бременност.....мисля, че ще полудея, минали са точно 7 дена от акта, но много ме е страх да си взема тест. Сигурно изглеждам, като параноичка, но сериозно съм изплашена...на 16 години съм, ако нашите разберат, че въобще съм правила секс не знам..
    Последно редактирано от xnoname : 05-28-2014 на 18:37

Повече от фен Аватара на analgin
    По-спокойно не си набивай излишни филми с тази параноя в момента нищо променяш , това течение в момента е много вероятно да е преди менструацията до 1-2-3 сигурно ще ти дойде и просто си купи един тест като минат определените дни , спокойно , не всеки скъсан презерватив предизвиква автоматично забременяване.

Ednookiq_Smok8
    Guest
    А докато го правехте без презерватив (общо взето и със скъсан капут, и без - един и същ резултат) - сексът как беше? Та да се знае дали хлапето е заченато в удоволствие.
    Последно редактирано от Ednookiq_Smok8 : 05-28-2014 на 19:31

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok8 Виж мнението
    А докато го правехте без презерватив (общо взето и със скъсан капут, и без - един и същ резултат) - сексът как беше? Та да се знае дали хлапето е заченато в удоволствие.
    Колко забавно

@thread
    По-добре си направи тест

Ednookiq_Smok8
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nonetheless Виж мнението
    Колко забавно

@thread
    По-добре си направи тест
    Нали?
    Ама народът го е казал - "на чужд гръб и сто тояги са малко".
    Да е живо и здраво лапето!

Сега сериозно - ако се е случила изключително малката вероятност да забременееш, то със сигурност ще трябва да уведомиш и "баба и/или дядо" (т.е. мама и/или тати).

Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok8 Виж мнението
    Нали?
    Ама народът го е казал - "на чужд гръб и сто тояги са малко".
    Да е живо и здраво лапето!

Сега сериозно - ако се е случила изключително малката вероятност да забременееш, то със сигурност ще трябва да уведомиш и "баба и/или дядо" (т.е. мама и/или тати).
    :v :v
    Това ме разсмя!

Най-малкото не забравяй да пишеш ако си станала мама, имам информация от близки и ще те насоча какви подпомагания и помощи имаш право от държавата. Няма само чернокожите да точат системата.

Значиии благодаря много на всички и най-вече, че не започнахте да ме нападате :Д analgin се оказа прав, просто е било някакво предменструално течение и сега съм си в цикъл. Надявам се за напред да не ни се късат презервативите ии да, отново благодаря много )

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    бахти тия презервативи какво ги правите,та ги късате като дъвки бе?

Ednookiq_Smok9
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    бахти тия презервативи какво ги правите,та ги късате като дъвки бе?
    И аз това се чудя - страх ме е да си помисля как са се вихрили само...
    Ам, то момичето е на 16, та сигурно кат' зайци са се ебали...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от xnoname Виж мнението
    .. а четох, че това е симптом на бременност..
    Къде си го чела?

brsi
    Guest
    Бременна си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си