.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Нисък бал

Нисък бал

Здравейте. Отдавна не съм влизала в профила си и искала помощ от вас. Тази година съм 7 клас. Матурата по български я изкарах добре -60 точки на първия модул. Проблема ми е математиката. Там имам около 64 точки и на двата модула и се чудя каква оценка е това. Бала ми приблизително е 32 и 800. Чудя се дали с този бал ще ме приемат в руската гимназия. Бихте ли ми помогнали? Държа да съм там,някой ако е учил или учи там да си изкаже мнението,моля!

и на това му викаш нисък бал?

А на времето се радвах, че имах 29 и кусур.

Супер фен Аватара на The Cheetah
    32,8/36 бал
    Ти какво искаш? Аз се радвах на 30,31

Зависи. Ако всички добри се целят в руската може да се окаже нисък, но аз се съмнявам. Би трябвало да ти стигне. Провери колко е най-ниският бал от минали години

Супер фен
    Запиши се в 1 аег с тоя бал или 2-ра аег. Ще научиш руски в руската и какво , в гъза ли да си го завираш тоя руски с извинение . Русия е някаква пропаднала държата, не може да се мери с UK и USA. Перфектно ти стига бала за 1 аег или 2-ра аег, направо там влизай-идеално е!

Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Запиши се в 1 аег с тоя бал или 2-ра аег. Ще научиш руски в руската и какво , в гъза ли да си го завираш тоя руски с извинение . Русия е някаква пропаднала държата, не може да се мери с UK и USA. Перфектно ти стига бала за 1 аег или 2-ра аег, направо там влизай-идеално е!
    Казах ,че съм от Бургас. К'ви 1 аег ,2 аег Твърдо съм решена да уча в руската гимназия,не променяй мнението ми :Д Питах за бала.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Няма да стигне за 1 с какъвто и да е език, какво остава с руски... За 2 не съм информиран, но и там не ми се вярва с руски да го приемат. А за това, че Русия е пропаднала държава нямам думи.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    оставете го коко95, той не е добре с главата

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Нисък бал 32? Хаха, аз имам чувството, че ще имам 28 или 29.

32 не е никак нисък бал както казаха и хората преди мен;когато аз кандидатствах след 7ми клас преди няколко години най-високият беше около 35 ,а предполагам,че общото ниво сега е по-ниско сигурна съм,че ще те приемат където искаш,не се притеснявай толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си