- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинските любовни истории...
Здравейте! Всеки е гледал много истории за любов в киното и телевизията. Всеки е чел такива истории.
Но никой не говори за истинската любов около нас. В семейството ни, в България, през 21 век, на съседната улица...
Иска ми се да разкаже всеки по някоя любовна история, случка на която е бил свидетел наистина. Има много теми за собствените ни истории, нека почерпим вдъхновение от чуждите.
Започвам аз. С мама и тате. Запознали се на 18, мама не харесала нахакания младеж, когото всички момичета харесвали. А той пък на втората седмица от запознанството им спрял да забелязва другите жени и след като тя му се ядосала веднъж на типично момчешките закачки, той й заявил напълно уверено " Ти ще станеш моя жена". След 10 години заедно се оженили. И така още 21 след това. Няма да забравя преди около година как се скараха, не си говореха 2 дни, после мама си нарани коляното случайно, а тате просто го целуна. Ей така, като на малко дете. И всичко отмина
Другата история. Един приятел на дядо. На достолепните 80 години. Всеки ден се разхожда с очарователната си жена, държейки я под ръка. Наскоро разбрах историята. Обичали се на младини. Пътищата им се разминали,след много години, когато били на около 70 и вече без половинки се събрали и така вече 10 години се обичат, сякаш са на 18...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall