- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истинските любовни истории...
На мен пък историята на леля ми и нейни я съпруг ми е много мила. Били са заедно в един клас, някъде от гимназията, обичали са се, и в момента се обичат. Аз съм на 18, значи са били заедно повече от 18 години, сега им се роди момченце, на 2 годинки е почти. Голяма радост, след толкова време заедно, им се случи нещо много хубаво. Умно, здраво дете, с любящи родители. Още и още си личи, че се обичат. Много са ми сладки. <3
Иначе и моята история с моя приятел е сладка и малко забавна, мисля.Накратко ще кажа, че ако не го познаваш(още преди да тръгнем, сега е коренно различен), ще си помислиш, че е плейбой по държанието, явно и аз имах такова впечатление. Покани ме на среща, аз се съгласих и му вързах тенекия, защото беше направил един кофти коментар предния ден, като бяхме на кафе с приятели(всъщност тогава се запознахме действително). Той горкия ме е чакал супер много време, с роза в ръка. Жално ми стана, защото го разбрах едва година по-късно, когато ме покани на рождения си ден и аз най-нахално отидох, защото една приятелка беше единствено момиче, сред момчета, които щяха да са подпийнали след 00:00. На рождения му ден искаше да танцува с мен, но беше пийнал. Приятелката ми видя, че не искам и ме "открадна от него". На него му стана тъпо и мдам. След половин месец отидохме на пикник и аз цялата вечер си се държах приятелски, но той започна да проявява интерес към мен и решило да се пробва момчето. На връщане, вече в пълния мрак, към 1 часа вечерта, (ние бяхме в гората на пикник) всичко спря за почивка на едно място.. средно м/у поляна и път, светлините ги нямаше и само звездите се виждаха. И в този момент всичко започна. Хвана си ме така, че да не избягам и ме целуна. Не знам какво ми стана в тоя момент, но имах чувството, че ще припадна. Тръгнахме много несериозно, но когато започнахме да излизаме и да говорим много, започнахме да се влюбваме. Хубавото е, че и двамата вървяхме в синхрон, за да си признаем, че се обичаме в един и същ момент. И така.. след 3 дни правим 1 година и 1 месец. В сериозна връзка, може би ще живеем заедно към края на лятото. Приятничко.
А сетих се за още нещо. Преди целувката, имаше едно изпращане до вкъщи, където почти щеше да ме целуне, но тогава бях с телефона си, на който бях сложила ехеее, откога песента "The Jack" за мелодия като ми звъни. И тя взе, че звънна точно тогава и всичко се провали.![]()
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 05-30-2014 на 09:12
*сън*