- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хванах го да носи бикините ми-какво да направя?
Вчера се пребирам от работа и видях приятелят ми облечен в бикините ми. Той каза, че неговите гащи били за пране и затова ги взел. Но след няколко часа ми каза, че само хоресали. Иска да му купя. Какво да направя? Трябва ли да давам на гаджето да носи женски гащи? Ако е само да гащи не ме бърка стига да не стане до цялостно преабразяване.
То това е първата стъпка към цялото му преобразяване. Втората стъпка ще е да разбереш, че е "кросдресър", третата че е БИсексуален, а накрая, че е спал с мъж. Реагирай малко по-остро на такива неща, за да го предпазиш от изпедерастяване.
изненадай го с прашки
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Мисля, че не можеш да помогнеш по никакъв начин. Той си е такъв какъвто е. Ако има нещо рано или късно ще се покаже, по-добре раноПрепоръчвам ти двамата да си поговорите.
Ми предложи му и сутиен към бикините, пфффф
Кажи му да стане травестит, да пусне брада и да спечели Евровизия.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Може да се е вдъхновил и да иска да стане drag queen :O
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Ми купи му тогава и сутиен, поне да са му в комплект.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Kill it! Не става гащите ти да му седят по-добре, отколкото на теб. Нистаа.
Хора усещайте се малко, че с тъпизмите си не сте забавни, интересни, няма да станете център на вниманието и прочие... Осъзнайте се и спрете с тия тъпи теми.
^Извинявам се за спама.
Педали на всяка крачка вече. Не знам какво бих си помислил ако съм на твое място, ама със сигурност ще се замисля дали тоя мъж изобщо е мъж. Тая метросексуалност ще е краха на всичко мъжко просто. Да обуваш женски гащи е мек казано отвратително, гнусно и педалско даже през акъла няма да ми мине, какво остава да го направя.