.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на sramejlivkaa

Хора, чиито присъствие ви дразни..

Предпологам, че всеки един от вас има поне един такъв познат, който не може да търпи. Такъв който го дразни с всичко дори със самото си пресъствие а пък когато издаде звук направо искате да го наритате много яко, а пък сте принудени за го търпите защото е във класа ви. Как се справяте с него как успявате да го игнориране, защото аз не мога дори и да се занимавам с нещо друго.
    Съвети?

Нормално е да има "групички" в класа и хора, които не са ти приятни. В нормалните човешки отношения е и няма никаква драма в това. Нормално е просто да го заявиш и да го покажеш директно, да му обясниш, че компанията му не ти е приятна и това е. След като му кажеш това и си честна едва ли би се унижил да ти досажда. Просто го направи, защото иначе е лицемерно да се усмихваш на някой насила от добри обноски, а всъщност да го мразиш.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Тука не става въпрос за групички. Прости има едно момиче, което ми е супер неприятно. Нищо не ми е направила даже много рядко си говорим, но въпреки това не мога да я понасям. Има нещо във нея с което ме много дразни. Просто искам да я игнорирам по някакъв начин, защото ми създава излишно напрежение.
    И да знам, че това не е проблем, но искам да го реша по някакъв начин.

Гледай да не й обръщаш внимание изобщо, но според мен е супер тъпо така, не знам. И без това няма какво да се направи.

Мега фен Аватара на RapExotic
    След като не ти прави нищо няма от какво да се оплакваш.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    О, ти да не спадаш към категория кифли? Те са така, никой нищо не им е казал, а самото дишане на обикновено момиче ги дразни. Или ти си кифлата или тя е?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на an7raks
    Не ги ебавам изобщо... В смисъл, преди се нервих и се карах с подобни индивиди, пък ся не им обръщам внимание и ми е все тая...

След като сама казваш,че правиш всичко възможно,за да игнорираш това момиче,не виждам какво повече можеш да направиш.Това е най-добрата възможна стратегия,доста по-смислено отколкото да се чудиш за какво да се заядеш с нея или да я злепоставяш пред останалите и.т.н.

В какво се състои това "нищо", с което те дразни? Все нещо трябва да прави, което да не ти е приятно. Ако не установиш откъде идва проблемът, няма как да го отстраниш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си