.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Ябълков оцет

Здравейте. Искам да ви питам от ябълковия оцет може ли да се отслабне. Какви са му положителните страни и кои отрицателните. Естествено че няма как да стане само с ябълков оцет отслабването , трябва със подходящ хранителен режим и спорт, но все пак , поне малко спомага ли оцета отслабването.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Помага за развалянето на стомаха.Появяват се киселини,гастрит и всякакви други ужасии!Не си го причинявай!

Не си мисли, че от оцет се отслабва. Чувала съм някакви глупости, че оцет сутрин на гладно топял мазнините. Това са пълни простотии. Единственото, което ще спечелиш е някой гастрит, язва или друга стомашна болест. Отслабването става със спорт и хранителен режим, а не с пиене на оцет.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Абсурд! Дори не е полезен, аз лично дори в салата не позволявам да ми го слагат...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз пък съм чела, че е полезен на гладно с вода и мед. Аз пробвах в продължение на няколко дни и в един момент ми стана толкова гадно, че спрях. По-добре не опитвай. Една приятелка пие топла вода с лимон на гладно. Това сигурно повече се търпи.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Все по-често чувам това с лимона . http://www.edna.bg/zdravoslovno/syve...-limon-4628046 ...склонна съм да пробвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си