.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Как да си поискам секс?

От заглавието сигурно ме мислите за бавноразвиващ, но истината е, че ми останаха само форумите където мога да питам такива неща... На 16 съм и ще ме е срам да питам приятелите ми как, защото сигурно са след петото момиче в списъка им, а аз съм кръгла нула.

Въпроса ми е как да си поискам секс? Не ви говоря за гадже, предполагам там нещата са доста по-ясни. Говоря конкретно за някоя непознато момиче, или приятелка. Как да го кажа, било то на живо или по фейсбук. Със бъзик ли? Едва ли ако го кажа директно ще стане нещо, е ще стане - ще се убидят. Чрез някви намеци ли трябва да стане? Имам страх, че ако е момиче, което познавам и се пробвам с нея повече няма да ми проговори, затова и не действам, а с току-що срещнатите, ако не са курви, няма как да си легнат с мен? Един познат, съвсем случайно сподели, че ги канил у тях да "пият кафе,чай" или "да гледат филм" и после действал?

Как става номера, някой да обясни, да си сподели тактиката, момичетата ако може да споделят как са ги канели, най-успешните и най-смешните им спомени... Любопитен съм.

Да вметна, че нямам никакъв опит със жените, както сигурно сте се досетили вече.

Виж сега, не става просто така да и кажеш искам да правя секс с теб, всъщност става но ти си на 16г и това ще прозвучи и ще изглежда много несериозно и смешно, предвид това че не си женкар и аурата ти не е на женкар и на човек който прави много секс. Ако искаш ми пиши на ЛС, защото темата е много обширна, мога да ти дам някои насоки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си