.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Трибестан - еякулация ?

Трибестан влияр ли на удължаването на вякулацията
    някой пробвал ли го е
    в съдържание пише - да , но си мислех, че е само нещо като афродизиак :Д

някакви други предложения за хапчета за удължаване на еякулацията - пробвани от вас ? и ефект ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    То в съдържанието пише ,че е за продължителна ерекция, нали правиш разлика? Колко време искаш да еякулираш,ако наистина тва искаш,докато не се обезводниш???
    maDamn

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не е препоръчително да се взема тестостерон ей така без причина. Да не си на 40, че ти трябва ?
    n00bs

да, аз малко пооооообърках заглавието на темата
    благодаря, че ме поправихте.
    става въпрос за по-продължителна ерекция и да
    свършвам бързо ???

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И затова трябва да се тъпчеш с хапове. Има лубриканти с задържащо действие. Удряй по една за отскок преди секс и няяяма да свършваш чак толкова бързо!
    maDamn

Не съдете момчето без да сте запознати,Трибестан прави така,че организма да произвежда повече тестостерон,това не е анаболен тестостерон,който идва на готово и нарушава твоя тестостерон.Колкото повече тестостерон имаш толкова по-добре може да качваш килограми,да правиш мускули,да ти се прави секс

Мега фен Аватара на baby_baby
    Чудите се какво да направите и не мислите за последствията

Здравейте, бих искал да попитам през колко време мога да приемам трибестан като часове през деня. И по-колко пъти дневно, също и месеца?

човек, питай аптекаря/фармацефта/билкаря от където си го купил! да не сме фармацефти тук в тоя форум или търговци на билкови продукти? опитай да прочетеш на опаковката би трябвало да пише...

Мега фен Аватара на babity
    Не ми е попадала опаковка, но доколкото ми е известно за по-продължителна ерекция Трибестан се пие "при нужда". 'Щото за пореден път: т'ва не му е основното приложение на този продукт, а просто бонус към другите неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си