- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белези по краката
Здравейте..От епилатора ми се появиха много подкожни косъмчета и махнах почти всички,но останаха белези.Въпроса ми е как мога да ги залича?Препоръчайте ми нещо,моля ви![]()
не се махат вече седмици![]()
И аз имам същия проблем и ги мажа със салицилов спирт, много помага![]()
Чувала съм от приятелки, че веднага след епилатора се мажат с крем. Някои ми казват, че дори след бръснене го правят. Иначе пробвай и горните методи.
ами аз вече спрях епилатора и ползвам само самобръсначка.ще пробвам този салицилов спирт,но все пак може да ми давате и други идеи ?![]()
Ако продължаваш със самобръсначката няма да се отървеш от подкожните косъмчета. Пробвай с кола маска и епилатор, ще мине малко време, но ще се оправят. Хидратирай си кожата добре!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
До колкото знам салициловият спирт изсушава кожата..мазах се няколко пъти и ми се обели кожата на пръстите.Кое е по-добре?да я изсушавам или да я хидратирам? Колебая се дали да се мажа със салициловия спирт или с крем Здраве?
моля ви помогнетене искам цяло лято да ходя с дълги дънки
аз веднага след като си мина краката с епилатор ги пръскам с вода, в която е разтворена морска сол. забелязах че така по-бързо ми изчезват тези зачервявания и белези