Здравейте значи момиче на 17 години съм,преди 5 дена се запознах с едно момче много го харесах и той мен миналата вечер излязохме аз той и две мой приятелки и един негов приятел и се напихме,отидохме на едно място и спахме там целувахме се цяла вечер с него и всичко беше прекрасно,от този ден насетне се влюбих в него,но проблема е там че съм лапала на 3 момчета и на него му казаха и не иска да ме вижда днес една моя приятелка си говорихме за него колко го обичам и той чу всичко и тя отиде с него в стаята и той и каза в очите не искам повече да я целувам и тя защо и той тя е курва лапала е на 3 момчета не искам изобщо да я виждам и тя му каза хубаво ти беше онази вечер като се напихме и той да хубаво ми беше но сега разбрах каква е..По принцип аз съм много добро момиче това за лапането стана насила като бяхме пияни с едни момчета те ме накараха.Най добрата ми приятелка е правила секс и е лапала на 11 момчета а той казва на мен че аз съм грешна не знам но много го искам влюбих се в него и не знам какво да правя