Здравейте! От два месеца си пиша със едно момче от друг клас. В началото си беше чист приятелски чат, но с времето започнахме да си пращаме сърца и целувки, да си казваме колко се обичаме и т.н. Доста се заяждаме на шега, странно, но и на двамата това ни е забавно. Излизали сме два пъти, първия път бяхме група от момичета и момчета на един концерт и не знам как стана, но по едно време се прегърнахме и доста стояхме така. Накрая като си тръгна ме прегърна доста силно, не бърза прегръдка за отбиване на номера. Днес пак излязохме за един час, техните го забраха, за да ходят в друг град и аз нищо не направих, все пак стояхме пред колата, но той ме прегърна, пак по същия начин. Пишем си по няколко часа всеки ден за абсолютно всякакви неща, казваме си абсолютно всичко. Понякога се държи доста противоречиво - веднъж ми прати снимка на едно момиче да ме пита дали си струва да и пише. Един път му разказах, че едно момче дойде да се запознае с мен, последваха няколко съобщения и той не ми писа повече цялата вечер. Няколко пъти на шега ми предложи брак последния път отговорих "ДА" и той почна да пише, че се гордее с жена си и други подобни. Случвало се е да си помагаме с домашните, последния път му взех тетрадката и се пошегувах, че ще му оставя любовно послание, той каза да му напиша Планираме да ходим на кино и аз му казах, че филмът сигурно няма да му хареса (Вината в нашите звезди), но той каза "романтичен, оо супер" и почнахме да обсъждаме с кой друг да идем и той по едно време каза "добре, защо толкова държиш да сме с някой, не може ли да идем само двамата?" Снощи каза да му пиша още в тетрадката и аз му казах, че ако се развихря ще вземе да се влюби и той реши "да пробваме", нямало разлика дали ще е сам влюбен или сам невлюбен. Отговорих му, че не може да е сигурен, че е сам. И мои, и негови съученици са ни виждали заедно и аз намеквам, че може да тръгнат слухове, но на него сякаш не му пречи. Мисля, че го харесвам, но този път съм си обещала да си държа устата затворена. И все пак би било супер да разбера дали и той ме харесва, така че, помагайте!