.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Сериали!!!

Cool Сериали!!!

Здравейте, отварям тази нова темичка с цел да проведем дискусия за любимите ни сериали. Ако искате може да публикувате вашия личен топ!!! Ще започна аз....
    Моите любими сериали са:
    Friends
    Prison break
    The walking dead
    Lost
    How i met your mother
    The big bang theory
    Monk
    Hustle
    Malcolm
    Breaking bad и още мн мн други...
    Предложете и вие...
    Последно редактирано от turnadowwe : 05-30-2014 на 18:40 Причина: Сбърках заглавието!!!

Ау.. как може да пропускаш Game of thrones, Vikings, 2 broke girls, Devious maids.......

Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Ау.. как може да пропускаш Game of thrones, Vikings, 2 broke girls, Devious maids.......
    Не харесвам нито един от тези.....особено GOT!!!

1.Малки сладки лъжкини - Малко бавно се случва действието,но като цяло е готин сериал всеки епизод е интересен
    2.Имало едно време - Готин сериал от всякъде!Даже фантастичното ми харесва.
    3.Аурора - Латиноамерикански сериал,уникален!

anonymous708973
    Guest
    Не виждам Dexter, Lie To Me, Spartacus
    Grey's Anatomy, House M.D.

90210, Arrow, Misfits (много откачен )

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    турски сериали фор да уин

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не виждам Dexter, Lie To Me, Spartacus
    Grey's Anatomy, House M.D.
    Дааа.... Dexter i House M.D. са мн добри, другите не съм ги гледал!

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Къде е One Tree Hill и The O.C.?

Breaking bad, GOT

Game of Thrones, Pretty Little Liars (много е отегчаващо да чакаш,но пък си струва),Criminal Minds, Castle ...

Supernatural, Teen Wolf и Sherlock.

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Ханибал идва ли ви малко "ту мъч"? Просто питам.

Мега фен Аватара на ameli
    ^На мен не, но на моменти ми идва меко казано отегчителен. Силно се замислям дали да продължа да го следя.

Добавям Suits, Doctor Who <3

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Мии за момента гледам само Downton Abbey, Lost Girl, Modern Family, Futurama, American Dad, Supernatural, Desperate Housewives, Orphan Black и Teen Wolf. Спрях да гледам Arrow, че нещо яко ми изтъпя, имам да догледам How I Met Your Mother. Каня се да гледам Lie To Me и House, a имам да доглеждам True Blood от 1-2 години Чудя се и за Orange Is The New Black.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas Виж мнението
    Мии за момента гледам само Downton Abbey, Lost Girl, Modern Family, Futurama, American Dad, Supernatural, Desperate Housewives, Orphan Black и Teen Wolf. Спрях да гледам Arrow, че нещо яко ми изтъпя, имам да догледам How I Met Your Mother. Каня се да гледам Lie To Me и House, a имам да доглеждам True Blood от 1-2 години Чудя се и за Orange Is The New Black.
    Бая сериали...ама задължително гледай orange is the new black...як е, а за arrow и на мен взе да ми става отегчителен и го спрях още към края на 1 сезон. HIMYM - много смешен и най - описателната дума, която мога да използвам за него е ЩУР, гледай го докрай, няма да съжаляваш!!! А от другите съм гледал teen wolf и supernatural(спрях го към 6 сезон), но и двата нещо спряха да ме кефят в един момент.

Град
    Somewhere On East =]]
    Ами то на мен и Свръхестественото ми изтъпя доста, но го гледам защото вече 9 сезона и малко не ми се спира изведнъж, поне да го догледам щото сигурно 10тия може и да е последен.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на Cloud9
    HIMYM - много смешен и най - описателната дума, която мога да използвам за него е ЩУР, гледай го докрай, няма да съжаляваш!!! .
    Не гледай края!Това беше най-тъпият сезон в историята на тъпите сезони на готини сериали!

Към GOT и Стрелата,добавям That 70s show,Tru calling /крактък,но много хубав/,Менталистът, и при желание за изпростяване - Ало,ало!

Град
    Somewhere On East =]]
    Уф да края на този сериал... вярно, че имам 2 сезона да гледам, но то се разнесе какъв бил и се чудя каква беше логиката. На всичко отгоре и спин-оф щели да му правят от страна на майката.
    ♥ 2PAC ♥

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Не гледай края!Това беше най-тъпият сезон в историята на тъпите сезони на готини сериали!

Към GOT и Стрелата,добавям That 70s show,Tru calling /крактък,но много хубав/,Менталистът, и при желание за изпростяване - Ало,ало!
    Честно казано не съм съгласен. Вярно, че не беше най - силния им сезон, ама си имаше своите смешни моменти. Само последния епизод леко ме разочарова, но заради един епизод не си заслужава да изпуснеш кефа да гледаш целия сезон.

Декстър, Бягство от затвора, Живите мъртви и т.н.

Моитее фаворити са Teen Wolf, American Horror Story (защо никой не го спомена до сега?!), Friends. До скоро TW не отстъпваше на нищо, но мисля че като цяло всичко става too much.. То не бяха вълци, лисици, койоти, вълко-гепарди, сега във вторник като излезе новия епизод включиха и още едно ново създание, чието име забравих. Като цяло предишното увлечение, с което следях сериала, започна да изчезва.
    Преди няколко дена изгледах първия епизод на Game of Thrones и не знам как не заспах.. ;дд
    Иначее Дневниците на вампира стана изключително скучен и пълна боза.. Няма какво да говорим, надявам се предстоящият 6ти сезон да е последен... Продължавам да го гледам, само защото като съм почнала да го следя и ми е някакво тъпо изведнъж да спра. Древните пък си беше зле от самото начало. -.- Не знам защо толкова много хора са луднали по него.
    Иначе изгледах и Дневниците на Кари - не е лош, като за тийнейджърки tho.

Цитирай Първоначално написано от wrongturn Виж мнението
    Моитее фаворити са Teen Wolf, American Horror Story (защо никой не го спомена до сега?!), Friends. До скоро TW не отстъпваше на нищо, но мисля че като цяло всичко става too much.. То не бяха вълци, лисици, койоти, вълко-гепарди, сега във вторник като излезе новия епизод включиха и още едно ново създание, чието име забравих. Като цяло предишното увлечение, с което следях сериала, започна да изчезва.
    Преди няколко дена изгледах първия епизод на Game of Thrones и не знам как не заспах.. ;дд
    Иначее Дневниците на вампира стана изключително скучен и пълна боза.. Няма какво да говорим, надявам се предстоящият 6ти сезон да е последен... Продължавам да го гледам, само защото като съм почнала да го следя и ми е някакво тъпо изведнъж да спра. Древните пък си беше зле от самото начало. -.- Не знам защо толкова много хора са луднали по него.
    Иначе изгледах и Дневниците на Кари - не е лош, като за тийнейджърки tho.
    за игра на тронове съм напълно съгласен, какво толкова го хвалят, не знам...за мен е безбожно тъп!!!А от ситкомите friends е the best.....класика, teen wolf го гледах някъде до началото на трети сезон...не си спомням защо го спрях, а за amc дълго време се чудих дали да го гледам и още не съм решил

И аз ще добавя. Моите любими сериали са:
    1. GOT.
    2. American Horror Story.
    3. Teen Wolf.
    4. PLL.
    5. Sleepy Hollow (мисля, че никой до сега не го спомена).
    6. Doctor Who.
    И като цяло е това. Само тези сериали следя.

-One tree hill
    -Desperate housewives
    -Supernatural
    -Pretty little liars
    -90210
    -O.C
    -Malcolm
    -American Horror Story
    -24
    -Ugly Betty
    -Grey's Anatomy
    - Two And Half Men