- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Специалист по компютри?
Умните хора ползват и Claud Storage ама това е технология от бъдещето за него.
hahahha, де да бях изостанал като теб
http://prikachi.com/images/251/7373251P.jpg
Държиш си музиката и сериалите някъде на руски сървъри? :/ Това па с каква идея :/
Държа всичко там, да не съм луд, за да оставя краден софтуер за милиони при мен, а и идеята на облаците в началото беше да имаш достъп до файловете отвсякъде без да е нужно да го носиш с теб. 10мб/с свалям, филм от 1 ГБ е при мен за 2 минути, няма смисъл да ми запълват харда неща, които не ползвам всеки ден.
Очаквах да покажеш снимка на някоя 1.44 дискета, разочарован съм. Как може да ползваш някакви измислени нови неща.
Боже Господи! А разни мои клиенти предпочитат за по-сигурно нещата да са си при тях, че да не би някой да им ги открадне. Ама ти явно нямаш притеснения софтуер за милиони долари да бъде обществено достъпен, само и само да не би да ти се скапе евтиния хард и да потъне![]()
Всичко важно е криптирано със софтуер, който се ползва от малко хора, първо биха открили живот на Марс, отколкото да успеят да вземат нещо.
Хардовете ми са възможно най-качествените, което трудно бих казал за някой ползващ лаптоп със SSD от още по-стар модел на лаптоп, пълен майтап.
Много знаеш ти. Това че съм ъпгрейднал стария лаптоп месец-два преди да си взема нов не значи че SSD диска е стар. Става въпрос за Samsung EVO 840 256GB от тая година. И да, дъртата ми машина работеше на пушка с него... като изключим това че взе да се разпада, клавиатурата да отказва, звука да отказва и дисплея също. Махнах й SSD-то и ся чакам минути докато зареди. То и ти чакаш 2 минути вместо да си вземеш един външен хард за 150 лв
Когато навлизаха дисковете сигурно си държал много на дековете. Сега и дековете и дисковете са смешни, ама технологията не стои на едно място, развива се, ко да прайшСлед 15 години HDD ще са или на същото ниво, или мил спомен, SSD ще са стигнали върха на възможностите си и следващата технология ще ги измества. А ти ще твърдиш, че имаш най-хубавите SSD и че са идиоти тия дето ползват новата технология вместо да си държат на познатото.
Към автора: продава се една видеокарта ati 7850 с почти 2 години гаранция за 170 лева . Картата бързо ще замине за това , който я иска бързо да решава https://www.facebook.com/plamen.petkov.9887?fref=nf
И ти си същия неук тъпунгер като draid. Двамата бихте си сложили каишки на вратовете, ако го покажат като нова технология, и двамата не правите разлика между ново и полезно.
Държа на това, което ми върши работа, не хвърлям нещо, понеже било старо, а да не говорим как преди 5 години хардуера беше в пъти по-качествен от сегашния.
Ми че по твоята логика на мен SSD-то ми върши работа. Ще си го ползвам като ми върши работа и това е. А ти като си много образован ползвай си 5400 аз ти казах. Това е вторият ти голям бисер SSD-тата не са полезни. Не забравяй да обясняваш как 3D принтерите са неизползваеми глупости за олигофрени и динозаврите никога не са съществували. А и като обиждаш далеч не ставаш по-умен, все си си същия изостанал мисловно човек.
Последно редактирано от draid : 06-07-2014 на 16:40
Заблуждавай се, че ти върши, защо ти трябва да четеш кога се слага и за какво служи, по-лесно е да дрънкаш на кухо.
Сигурно тия 150лв за SSD ще вършат по-добра работа от процесор със 150лв по-скъп, отколкото този, с който си, сигурно и 8GB Ram по-малко ще се компенсират от това SSD, сигурно е само, колко малко разбираш от взаимодействието между хардуер и софтуер.
Ама нещо се бъркаш май. Аз не съм твърдял, че трябва да ползваш SSD за сметка на рам и процесор хаха. Процесора ми струва близо 600лв и съм с 16GB Corssair 1866. И да в случая на тази конфигурация SSD определено прави разликата в сравнение с HDD на същата конфигурация. Ама няма нужда да се ползват нови технологии.
Поне кажи дупката, от която да изкопаят парите, щом не е за сметка на нещо, но в същото време Винаги го препоръчваш.
papugai, от кога процесора и харда вършат една и съща работа?![]()
Ами аз тук да съм споменавал, че SSD е добро решение ако имаш ограничен бюджет ? Аз говоря, че SSD е прекрасно нещо ако имаш възможност да си го позволиш и определено има разлика между HDD и SSD. Най-големият му минус обаче е цената особено за обеми от порядъка на 500+ GB
хахахха, няма понятие 'ограничен бюджет' , нарича се максимален, защото ограничен може да е 1000лв, може и да е 10к.
На мен SSD под 500ГБ не ми върши работа, няма да си дам парите за по-малък, защото било нова технология и е много модерно да го имаш.
Ще ти зареди ОС за 10сек, и кво, аз да не пускам през час машината, стартирам я веднъж на ден или в седмицата, през кура ми е, че ми зарежда за 1 минута, при положение, че е стабилна.
Ааааа, значи харда е устройство което помага на ОС да зареди, след което за нищо не служи, щото има Cloud. Но е важно да е минимум 500ГБ, понеже да ти е голям и празен е по-яко, още по-добре е да е бавен![]()
Аз бас държа, че или има SSD, или не се сдържа да си купи всеки момент, ама нали му е приоритет да се прави на интересен и затуй хвърля бисери тук
АКО дават и подарък към тях, ще си взема две.
Аз съм ти, единствения кеш на машината ми идва от браузване, та ще си седи празен. Системния ми диск в момента е 300ГБ, 50 от тях са запълнени с програми, а останалите мога да ги запълня след час работа с .R3D в 4K